Divu nedēļu laikā biedrība “Laiks Jauniešiem” sniegusi palīdzību 1521 grūtībās nonākušiem cilvēkiem

Jaunieši  Rīgas pilsētā, Bauskas, Ķekavas un Iecavas novados organizē labdarības maratonu “Roku rokā”, sniedzot palīdzību grūtībās nonākušām ģimenēm, cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem un vientuļajiem pensionāriem. Palīdzība tiek sniegta par uzņēmumu un līdzcilvēku saziedotajiem līdzekļiem un produktiem, sagatavojot pārtikas un nepārtikas paciņas, kā arī nepieciešamības gadījumā sniedzot palīdzību apģērbu jautājumā.

 

Pirmajās divās nedēļās biedrība ir sagatavojusi 543 pārtikas un nepārtikas paciņas, palīdzot 1521 grūtībās nonākušiem cilvēkiem. Paciņās ir iekļauti dažādi produkti, lai palīdzētu vienai mājsaimniecībai sniegt atbalstu nedēļas garumā. No pārtikas produktiem katrā paciņā tiks ievietoti rīsi, makaroni, eļļa, olas, piens, cukurs, milti, auzu pārslas, saldumi u.tml., bet no nepārtikas produktiem veļas mazgāšanas kapsulas, dezodaranti, dušas želejas, šķidrās ziepes, zobu pastas u.tml.

 

Aicinām sazināties ar biedrības aktīvistiem, ja Jums ir informācija par cilvēkiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība. Garantējam anonimitāti un informācijas neizpaušanu trešajām personām. Jaunieši ievēro visus valstī noteiktos ierobežojumus sagatavojot paciņas t.sk. drošības dēļ veicot dezinfekciju un nogadājot paciņas bezkontakta piegādē grūtībās nonākušiem cilvēkiem.

 

Lai jaunieši spētu palielināt darbības apgriezienus, kā arī paplašinātu palīdzības sniegšanas teritoriju aicinām uzņēmumus un līdzcilvēkus iesaistīties labdarības maratonā “Roku rokā” ziedojot pārtikas un nepārtikas produkciju (paciņas) vai sniedzot finansiālu atbalstu produktu iegādei. Vairāk informāciju par palīdzības iespējām ir iespējams saņemt sazinoties ar biedrības “Laiks Jauniešiem” aktīvistiem pa mob.tālr. +371 25 661 765 (Viktorija) vai +371 28 646 934 (Gints).

 

Publicitātes materiāli: https://failiem.lv/u/rn6b34f6u

Video: https://www.facebook.com/laiksjauniesiem/videos/840737363412408

 

Rekvizīti:

Nosaukums: LAIKS JAUNIEŠIEM BIEDRĪBA

Reģistrācijas numurs: 4008296317

Konts: LV62HABA0551047710873

Mērķis: Labdarības maratonam “Roku rokā”

 

 

Informāciju sagatavoja:

Biedrības “Laiks Jauniešiem”

valdes priekšsēdētājs,

Gints Jankovskis

info@laiksjauniešiem.lv

+371 28 646 934

 

  Drukāt