Piesakies piedzīvojumu sacensībām „Līdzsvars”

 

Ikviens aicināts pieteikties piedzīvojumu sacensību „Līdzsvars” pirmajam posmam, kas norisināsies Daugmalē, 14.maijā. Sacensības notiks trīs klasēs: tautas, sporta un ģimenes.

 

Piedzīvojumu sacensībām „Līdzsvars” būs pieci posmi. Trīs no tiem - „vienas dienas sacīkstes”, kuru garums paredzēts 4-10 stundas, un divi vidēja garuma posmi - 10–16 stundas. Sacensību moto ir „Piedzīvojums ķermenim un prātam”, jo sacensības būs ne tikai izaicinājums fiziskajai sagatavotībai, bet arī pārbaudījums zināšanām, atjautībai un komandas sadarbībai. Sacensību distances un uzdevumi būs veidoti tā, lai tās būtu pa spēkam gan iesācējiem, gan aizraujošas cilvēkiem, kuri tiecas sevi saukt par profesionāļiem šai jomā.

 

Tautas klasē fiziskā sagatavotība nav noteicošais faktors, galvenais ir gribasspēks. Tie, kam prieku sagādā pats process - izvilkt no šķūnīša riteni un no kedām noraust putekļus. Iesācēji, atsācēji un vienkārši dabas mīļotāji. Sporta klasei piesakās cilvēki ar piedzīvojumu sacensību rūdījumu. Tāpat tie, kas jūtas par sevi pārliecināti, kas ar fiziskām aktivitātēm nodarbojas vairāk kā 1x nedēļā, kas regulāri brauc ar riteni, skrien, orientējas, kam virves nav svešvārds un piedzīvojumu gars mājo dvēselē. Bez klasiskās tautas un sporta klases, ir izveidota arī Ģimenes klase. Šīs klases distance ir plānota, lai tajā būtu interesanti gan pieaugušiem, gan bērniem, jo noteicošais nebūs spēks un ātrums, bet gan atjautība un izveicība.

 

Visas vasaras garumā centīsimies veidot Līdzsvaru, lai sacensību dalībnieki justu gandarījumu par piedalīšanos un pirmie vārdi finišējot būtu: „Jā, es to izdarīju”, bet pārbraucot mājās: „Es gribu vēl”.

 

 

Vairāk par sacensībām „Līdzsvars” meklējiet mājas lapā www.lidzsvars.lv 

  Drukāt