Zelta kāzas svin Leiboviču ģimene no Ķekavas

 Gada nogalē, 31. decembrī, Oļegs un Tamāra Leiboviči nosvinēja savu 50. kāzu jubileju. Apsveicam Zelta pāri un viņu ģimeni skaistajā dzīves notikumā!


Oļegs un Tamāra iepazinās un uzsāka savas attiecības Rīgā. Kā stāsta Zelta pāris, iepazīšanās esot bijusi interesanta un neparasta. Abus iepazīstinājis Oļega draugs, savukārt Oļegs ir iepazīstinājis šo draugu ar kādu savu paziņu. Tā nu sanāca, ka pēc laika abi pāri ir apprecējušies un laimīgi dzīvo ilgus gadus laulībā.


Pēc kāzām, kuras notika Rīgā, Oļegs un Tamāra esot sākuši domāt par turpmāko kopdzīvi, jo nav vēlējušies dzīvot kopā ar vecākiem. Oļegs pamanījis avīzē darba sludinājumu, kurā bija rakstīts, ka Ķekavā meklē darbiniekus. Oļegs toreiz pieteicies šim darbam un jau pēc pāris mēnešiem ticis pie  dzīvokļa kopmītnēs, sācis darba gaitas un dzīvi Ķekavā. Tā aizvien, jau gandrīz 50 gadus, abi ir Ķekavas novada iedzīvotāji un šeit, Ķekavā, audzinājuši arī savus bērnus.


Uz jautājumu, kā ir iespējams 50 gadus nodzīvot laulībā, Zelta pāris atbild, ka pavisam mierīgi, galvenais ir jāmīl vienam otru un tad viss būs labi!


Tā kā Leiboviču ģimene savas Zelta kāzas svin Vecgada dienā, tad, sagaidot Jauno gadu, visiem novadniekiem 2021. gadā abi novēl labu veselību!


Ķekavas novada pašvaldība sveic Leiboviču pāri, vēlot stipru veselību un vēl daudzus laimīgus kopdzīves gadus!

 

Administratīvā pārvalde
02.01.2021.

 

  Drukāt