Sociālais dienests aicina nepieciešamības gadījumā saņemt psiholoģisko atbalstu

Šobrīd Covid-19 pandēmijas laikā, kad izjaukts ierastais dzīves ritms un jāievēro dažādi ierobežojumi, daudzi izjūt spriedzi, trauksmi, dusmas, bēdas vai nomāktību. Šādas emocijas ir dabiskas, tomēr, lai izvairītos no krīzes radītām sekām, psiholoģiska atbalsta konsultācija ir viena no efektīvākajām metodēm.


Krīzes izraisītās sekas var būt dažādas, tāpat kā cilvēku reakcija uz tām. Tāpēc šajā laikā ir normāli, ka cilvēks var izjust visdažādāko emociju gammu –  bailes, trauksmi, neziņu, dusmas un bezspēcības sajūtu, varbūt pat ilgstošu nomāktību un citas depresīvas izpausmes. Svarīgākā ir prasme tikt ar tām galā un, vajadzības gadījumā, vērsties pēc palīdzības. Lai izvairītos no krīzes radītām sekām, psiholoģiska atbalsta konsultācijas ir viena no efektīvākajām metodēm, kuru Ķekavas Sociālajā dienestā nodrošinām novada iedzīvotājiem un aicinām to izmantot.


Aicinām Ķekavas novada iedzīvotājus ārkārtējās situācijas laikā, nepieciešamības gadījumā, saņemt psiholoģisko atbalstu nepastarpināti, sazinoties ar Sociālā dienesta psiholoģi Aivu Lāci, zvanot uz tālruni 26603822. Psiholoģe pieņem zvanus vienu reizi nedēļā – ceturtdienās  no plkst. 9:30 – 13:00.  

 

Informējam, ka sociālie darbinieki turpina sniegt psihosociālo atbalstu pēc vajadzības, kā arī joprojām tiek nodrošinātas psihologa konsultācijas cilvēkiem, kuri cietuši no prettiesiskām darbībām. Arī atkarības profilakses speciālistu konsultācijas iespējams saņemt pēc nepieciešamības. Lai vienotos par pakalpojuma saņemšanas iespējām, lūgums sazināties ar sociālajiem darbiniekiem, tālrunis saziņai-26669782.

 

Sociālais dienests
13.01.2021.

 

 

  Drukāt