Aicinājums Ķekavas novada amatniekiem un zemniekiem

 

Salaspils novada dome aicina kaimiņu novadu tirgotājus, amatniekus un zemniekus tirgot savu produkciju Salaspils novada svētku pasākumā 2011.gada 28.maijā pie kultūras nama „Rīgava”, Salaspilī, Līvzemes ielā 7 no plkst.10:00 – 16:00. Preču sortimentam jāatbilst tautiska, latviskās tradīcijās sakņota gadatirgus atmosfērai. Tirgošanās ar plaša patēriņa precēm (drēbes, apavi, rotaļlietas) no Ķīnas, Turcijas, ASV un tml. netiks akceptēta. Ja piesakās vairāki (vairāk par 5) vienāda sortimenta tirgotāji, priekšroka tiks dota par tiem tirgotājiem, kuri pieteikušies ātrāk.
 
Dalības maksa tirdziņā atbilstoši Salaspils novada domes Saistošo noteikumu nr.2.punktam 2.2.- 3,00Ls un 5,00Ls (tirgotājiem, kuriem nepieciešama elektrība).
 
Pieteikšanās līdz 20.maijam, sūtot pieteikumu elektroniski indra.trofimovica@salaspils.lv vai pa faksu: 67981032 (Indrai) vai Salaspils novada domes Klientu Apkalpošanas centrā, Līvzemes ielā 8.
 
Pieteikumā jānorāda
  1. Fiziskai personai - vārds, uzvārds, personas kods, adrese, saimnieciskās darbības reģistrāciju apliecinoša dokumenta kopija vai MK nr.440 noteikumu punktā 7.punktā minētās fiziskās personas apliecinājums, ka tā neveic saimniecisko darbību vai saskaņā ar likumu ''Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" var nereģistrēties kā saimnieciskās darbības veicēja, kā arī nenodarbina citas personas; zemes lietošanas tiesības apliecinoša dokumenta kopija (ja tirgo savu audzēto produkciju), lai noteiktu produkcijas izcelsmi;
  2. Juridiskai personai - firmas nosaukums, adrese un nodokļu maksātāja reģistrācijas apliecības kopija; ja tiek veikta tirdzniecība ar karstām uzkodām no speciālām iekārtām, jāiesniedz PVD un/vai SVA atļaujas kopija;
  3. Produkcijas sortiments (sadalot pārtikas un nepārtikas preces);
  4. Nepieciešamā platība (m) preču izvietošanai, norādot veidu (piekabe, nojume, galds );
  5. Elektrības pieslēguma nepieciešamība (norādot jaudu);
  6. Kontaktpersonas vārds, uzvārds, tālrunis, vēlams e-pasts.
 
Salaspils novada svētku koordinatore
Indra Trofimoviča
Salaspils novada dome
tālr.67981016, indra.trofimovica@salaspils.lv
  Drukāt