Ķekavas novada kultūras un bibliotēku jaunumus turpmāk uzzini ‘’Ķekavas novads Kultūra’’ Facebook lapā

 

Lai iedzīvotājiem sociālajos medijos padarītu vieglāk pieejamu un pārskatāmu informāciju par kultūras un bibliotēku jaunumiem Ķekavas novadā, turpmāk, no 1. februāra, visas ziņas par novada kultūras un bibliotēku dzīvi tiks publicētas vienkopus Facebook lapā ‘’Ķekavas novads Kultūra’’.


Sākot no 1. februāra Facebook lapa ‘’Ķekavas novads Kultūra’’ kļūs par oficiālo informācijas avotu sociālajos tīklos, kurā varēs uzzināt visu aktuālo par Ķekavas novada kultūras notikumiem, plānotajiem koncertiem un pasākumiem, kā arī lasītāji varēs uzzināt novada bibliotēku aktualitātes.


Apvienojot kultūras darbinieku un bibliotekāru radošos spēkus, vēlamies iedvesmot novada iedzīvotājus apmeklēt pasākumus un izmantot piedāvātās aktivitātes ne tikai sev tuvākajā apkaimē, bet arī visā Ķekavas novada teritorijā.  Vienots kultūras ziņu avots ļaus ikvienam ērti pārskatāmā veidā vienkopus iepazīties ar aktuālo Ķekavas novada kultūras un bibliotēku piedāvājumu un izvēlēties sev tīkamāko. Tāpat tas ļaus ne tikai ērti piekļūt aktuālajai informācijai, bet arī veicinās Ķekavas novada kultūras dzīves atpazīstamību, sasniedzot plašāku auditoriju un aicinot dažādus novada pasākumus apmeklēt gan Ķekavas novada iedzīvotājiem, gan novada viesiem.


Lai veicinātu mūsu kultūras dzīves atpazīstamību un veidotu saliedētu un stipru kopienu, aicinām atzīmēt ‘’patīk’’ Ķekavas novada Kultūras Facebook lapai, kur jūs varēsiet uzzināt visu aktuālo informācija par kultūras dzīves un bibliotēku jaunumiem!

 

Administratīvā pārvalde
19.01.2021.

  Drukāt