Līdz pavasarim apturēti būvniecības darbi Baložos, Uzvaras prospektā

Ķekavas novada pašvaldības Attīstības un būvniecības pārvaldes speciālisti informē, ka no 29.janvāra ieplānots tehnoloģiskais pārtraukums būvobjektā “Uzvaras prospekta pārbūve no Baložu ielas līdz Lakstīgalu ielai Baložos, Ķekavas novadā”.


Tehnoloģiskais jeb sezonālais pārtraukums nepieciešams, jo klimatiskie laika apstākļi- zemā gaisa temperatūra, sniegs un sals, nav piemēroti būvdarbu veikšanai. Būvniecības darbi atsāksies pavasarī.


Tehnoloģiskā pārtraukuma laikā Uzvaras prospekta posmā no Baložu ielas līdz Krišjāņa Barona ielai satiksme tiks organizēta divos virzienos.


Posmā no Titurgas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai satiksme tiks organizēta vienā virzienā, minētais posms ir ierobežots ar ceļa zīmi Nr. 302 “Braukt aizliegts”, lūgums šo posmu apbraukt pa apbraucamo ceļu.


Jau iepriekš ziņots, ka 2020.gada nogalē tika pabeigts darbs pie Jaunatnes ielas pārbūves, savukārt Uzvaras prospektā decembrī tika pabeigta lietus ūdens kanalizācijas izbūve un ūdensvada maģistrāles izbūve. Plašāk: https://kekava.lv/pub/index.php?id=2454&gid=127&lid=15576


Satiksmes organizācijas shēma


Attīstības un būvniecības pārvalde
28.01.2021.

  Drukāt