Ķekavas novada pašvaldības pasākumi iekļuvuši Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas 2020 finālā sešās kategorijās

Latvijas Pasākumu forums ir paziņojis finālistus Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvai 2020, starp kuriem ir arī Ķekavas novada pašvaldības organizētie pasākumi, kas izvirzīti finālā sešās kategorijās. Izcilības balvas 18 kategorijām tika pieteikti vairāk kā 100 pasākumi, pilsētvides aktivitātes un notikumi, kas notikuši Latvijā 2020. gadā, no tiem žūrija ir izvirzījusi piecus finālistus katrā no kategorijām.


Izcilības balva atzīmē izcilu darbību pasākumu jomā, balvas saņēmēju vidū iekļaujot izcilākos nozares profesionāļus - privātā un publiskā sektora pārstāvjus, valsts un pašvaldību pasākumu jomas iestādes, pasākumu organizētājus, producentus, pasākumu norišu vietas, nozares pakalpojumu sniedzējus un piegādātājus, kā arī citus pasākumu nozares uzņēmumus un iestādes. Balvas pretendentus ir noteikusi nozares profesionāļu žūrija, bet balvas saņēmējus noteiks visu Latvijas Pasākumu foruma dalībnieku aizklāts balsojums.


Ķekavas novads ir nominēts šādās kategorijās:

  • Izcilākais hibrīdpasākums - Ķekavas novada svētki “E-kvartāls”;
  • Izcilākā pasākumu norises vieta - ēkas jumts, Ķekavas novada svētku “E-kvartāls” kulminācijas pasākuma, grupu “Ginger Band” un “Musiqq’’ koncerta norises vieta;
  • Izcilākā līdzdalības akcija - Ziemassvētku eglīšu ceļojums;
  • Izcilākie pilsētas svētki - Ķekavas novada svētki “E-kvartāls”;
  • Izcilākais gaismas objekts/projekcija - vides objekts Ķekavā "Gaismu sauca, gaisma ausa";
  • Izcilākais notikums Vidzemē - Ķekavas novada svētku “E-kvartāls” kulminācijas pasākums, grupu “Ginger Band” un “Musiqq” koncerts, uz ēkas jumta.


Visi balvas finālisti  ir apskatāmi šeit. Savukārt uzvarētāji tiks paziņoti 24. martā, kad 2020. gada Izcilības balvas uzvarētājiem tiks pasniegta virtuāli.


Lepojamies, ka mūsu novada organizētie pasākumi ir iekļuvuši šīs balvas finālistu starpā un esam pagodināti būt finālā kopā ar citiem izciliem Latvijā rīkotiem pasākumiem!

 

Administratīvā pārvalde
03.03.2021.

 

  Drukāt