Aicinām pieteikties dalībai stendā „Radīts Ķekavas novadā”

Ķekavas novada mājražotāji un amatnieki aicināti piedalīties starptautiskajā izstādē "Pavasaris 2021" kopējā stendā "Radīts Ķekavas novadā", kas norisināsies no š.g. 13. līdz 15. maijam izstāžu kompleksā "Rāmava".

 
Šogad Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi (ĶNUP) un biedrību “Partnerība Daugavkrasts” piedāvās sadarbības konceptu, piedaloties ar atsevišķu ĶNUP telti un Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra telti, kurā būs iespēja uzzināt par citiem Ķekavas novada uzņēmējiem, par tūrisma aktivitātēm un iespējām tajās iesaistīties, kā arī par tūrisma uzņēmējiem Ķekavas novadā.
 
 
Saskaņā ar izstādes organizatoru SIA "A.M.L." norādījumiem, dalībai tirdzniecības zonā tiks apstiprināti dalībnieki, kuri atbilst izstādes tematikai "lauku sēta un tai raksturīgais, dārza darbi un iekārtošana, mājražotāju pārtikas izstrādājumi". Izstādes tematikā neiekļaujas produkcija, kas ir plastmasas rotaļlietas un citas importētas mantas, ziepes un citi līdzīgi izstrādājumi, apģērbs, kas nav paredzēts dārza darbiem, rotaslietas, rotas.
 
 
Lai veicinātu Ķekavas novadā radītās produkcijas atpazīstamību izstādes apmeklētāju un nozares profesionāļu vidū, kā arī uzzinātu klientu atsauksmes, Ķekavas novada pašvaldība aicina vietējos mājražotājus un amatniekus iepazīstināt ar sevi un savu produkciju vienotā stendā „Radīts Ķekavas novadā”. Dalībnieku pieteikumi tiks gaidīti līdz 26. martam, rakstot uz e-pastu: info.uznemumiem@kekava.lv.
 
 
Papildus informācijai interesenti aicināti sazināties ar uzņēmējdarbības atbalsta speciālisti Kristīni Danovsku, zvanot uz tālruņa numuru 29374340 vai rakstot uz e-pasta adresi: kristine.danovska@kekava.lv.
“29. starptautisko lauksaimniecības, lopkopības, dārzkopības, celtniecības un vides labiekārtošanas“ izstādi organizē SIA „A.M.L.” sadarbībā ar Zemkopības ministriju. 
 
 
Attīstības un būvniecības pārvalde
17.03.2021.
  Drukāt