Ķekavas peldbaseins vēl joprojām ir slēgts publiskajam apmeklējumam

Atbilstoši valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem ierobežojumiem saistībā ar Covid-19 mazināšanu nošobrīd  ir atvērts Ķekavas peldbaseins tikai Ķekavas novadu pārstāvošajiem Latvijas izlases sportistu un kandidātu, kā arī Virslīgas komandu treniņiem un spēlēm.Publiskam apmeklējumam peldbaseins vēl joprojām ir slēgts līdz brīdim, kad, ņemot vērā valstī epidemoloģisko situāciju,  to pieļaus valdības lēmums. 

 

 

Šobrīd esošā likumdošana paredz, ka Latvijas izlases, tostarp, jauniešu un junioru; Latvijas Olimpiskās vienības un Latvijas Paralimpiskās vienības sportistu, komandu sporta spēļu starptautisko un augstāko līgu komandu sportistu (ja sporta sacensībās tiek izcīnīts Latvijas čempiona tituls pieaugušajiem), kā arī augstas klases sportistu sagatavošanas centru audzēkņu sporta treniņi var notikt gan iekštelpās, gan ārtelpās.

 

 

Pēc Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes sniegtās informācijas, šo iespēju var šobrīd izmantot Ķekavas novada sporta skolas peldētāji un vieglatlēti; Ķekavas novada trīs virslīgas florbola komandas un ūdenssporta kluba “Kambīze” (vindsērfinga) audzēkņi, kā arī citi Ķekavas novada sporta organizāciju Latvijas izlašu sportisti.

 

 

Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa baseinā ārkārtas situācijas laikā veikti ikgadējie apkopes darbi, lai vasarā baseins varētu strādāt bez pārtraukuma. Baseins šobrīd uzņem Latvijas izlases sportistus un Virslīgas komandas. Sporta treniņos un nodarbībās tiek ievēroti valstī un sporta kompleksā noteiktās epidemioloģiskās prasības, un tās tiek organizētas atbilstoši saskaņotam grafikam.

 

 

 

Atgādinām, ka Latvijas izlases dalībnieku un virslīgas treniņi notiek arī Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa sporta zālē, Ķekavas sporta klubā un Baložu vidusskolas sporta kompleksā, kā arī āra laukumos, ievērojot notiektos drošības ierobežojumus. 

 

 

Administratīvā pārvalde

07.04.2021.   

  Drukāt