Pavasarī Ķekavas novads kļūst krāšņāks

Ķekavas novads pavasarī kļūst ziedošāks un krāšņāks, jo arī šogad novada apstādījumos un puķu dobēs tiek stādītas pavasara puķes. Kopumā visā novadā dobēs, puķu kastēs un traukos tiks sastādītas 6392 atraitnītes.


Līdz ar pavasara iestāšanos Ķekavas novada pašvaldības Īpašumu pārvalde rūpējas par novada centru izdaiļošanu ar pavasarīgiem ziediem. Ķekavā puķu dobēs starp Gaismas ielā 19 korpusu 9 un 8, kā arī iepretim Latvijas Pasta nodaļai iestādītas 2158 atraitnītes, bet 573 atraitnītes rotā dobes pie Doles Tautas nama un parka ieejas, savukārt 274 stādi iestādīti dobē pie veikala ‘’Maxima’’. Savukārt Baložos, Rīgas  un Ezeru ielas krustojumā ierīkotajā puķudobē apstādījumi papildināti ar 1128 atraitnītēm. Puķu dobē, kas ierīkota blakus Daugmales multifunkcionālajam centram, stādīšana notiks nākamajā nedēļā, kad Daugmalē tiks iestādītas1452 atraitnītes.


Atraitnītes zied no aprīļa līdz pat jūnija sākumam, kad novada apstādījumos tiks stādītas vasaras puķes – lauvmutītes, begonijas, kosmejas, gauras, pelargonijas, krustaines, samtenes un verbēnas.

 

Administratīvā pārvalde

14.04.2021

  Drukāt