Iespēja pieteikties mājas kafejnīcu dienām

Ķekavas novadā un Baldones novadā Mājas kafejnīcu dienas norisināsies 2021. gadā no 17. līdz 19. septembrim. Aicinām šajā pasākumā pieteikt dalību gan ēdināšanas uzņēmumus, gan vietējos iedzīvotājus, kas ikdienā nenodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, bet šajā dienā ir ar mieru atvērt savas mājas, vai kādu citu vietu, un piedāvāt savu īpašo ēdienu.

 

Mājas kafejnīcu dienas īsteno biedrība “Lauku ceļotājs” ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras atbalstu, sadarbojoties ar dažādiem novadiem visas Latvijas mērogā. Šajās dienās plānoti arī dažādi pasākumi – auto orientēšanās, gadatirgi, kultūras programma. Ja lieliski gatavo ābolu plātsmaizi, siļķi kažokā, pankūkas vai kādu īpašo ēdienu un Tev ir piemērota vieta, kur vari uzņemt viesus ēdienu baudīšanai, tad Tu vari piedalīties Mājas kafejnīcu dienās!

 

Aicinām piedalīties gan ēdināšanas uzņēmumus, gan vietējos iedzīvotājus, kas ikdienā nenodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, bet šajā dienā ir ar mieru atvērt savas mājas, vai kādu citu vietu, un piedāvāt savu īpašo ēdienu.

 

Pieteikšanās līdz 10. maijam sūtot e-pastu: turisms@kekava.lv, tālr. 27017333

 

Vairāk par mājas kafejnīcu dienām var uzzināt ŠEIT.

 

Ķekavas novada TIC

15.04.2021. 

  Drukāt