23. un 29. maijā Ķekavas novadā gadatirgi nenotiks!

Sarežģīto epidemioloģisko prasību dēļ maijā paredzētie gadatirgi  Ķekavas novadā  - 23. maijā Ķekavā un 29. maijā Baložos  - netiks organizēti.  


Lai arī “Pavasara tirgus” 18. aprīlī raisīja lielu apmeklētāju interesi, Ministru kabinets ir noteicis virkni grūti izpildāmu ierobežojumu un prasību tirgus organizēšanai - atļauts tirgoties tikai 20 tirgotājiem, tirdzniecības teritorijai ir jābūt fiziski norobežotai, jāievēro virkne noteikto ierobežojumu un epidemioloģiskās drošības pasākumu, kas rada neērtības ne tikai apmeklētājiem, bet arī tirgotājiem, tāpat apmeklētāju epidemioloģiskās drošības prasību ievērošana ir jākontrolē un jānodrošina tirgus organizētajam.

 

Uzlabojoties epidemioloģiskajai situācijai un samazinoties valstī noteiktajiem ierobežojumiem, Ķekavas novada pašvaldība atsāks tirgus rīkošanu, tādējādi piedāvājot daudz ērtākus un patīkamākus apstākļus gan tirgus apmeklētājiem, gan tirgus dalībniekiem. Ļoti ceram, ka varēsim tikties jau pavisam drīz!

 

Lai dārza darbi pavasarī neapstātos piedāvājam ieskatīties Ķekavas novada uzņēmumu apkopojumā, kas piedāvā dažādas dārzniecības preces.

Stādu un dārzniecības preču tirdzniecība Ķekavas novadā.

 

Ķekavas novada uzņēmējus informācijas papildināšanai, lūdzam sūtīt e-pastu: turisms@kekava.lv.

 

Administratīvā pārvalde
05.05.2021.

 

  Drukāt