Radio SWH savas dzimšanas dienas tūres ietvaros 19. maijā apmeklēs Ķekavas novadu

Radio SWH, svinot savu 28 gadu dzimšanas dienu, maijā dosies Latvijas novadu izziņas tūrē, apciemojot 16 Latvijas pilsētas un novadus, starp kuriem ir arī Ķekavas novads, kurā radio pārstāvji viesosies 19. maija rītā.


Radio SWH savus svētkus svinēs ar radio mobilo studiju apceļojot Latviju un iepazīstot Latvijas novadu sniegtās iespējas, skaisto dabu un satiekot savus klausītājus. Šīs svētku tūres ietvaros katru dienu Radio SWH translēs interesantus rīta šovus, kuros piedalīsies radio ētera personības - Sanda Dejus, Kaspars Breidaks, Juta Jazz, Andris Freidenfelds, Artis Dvarionas, Arturs Krūzkops, Ligita Mieze un Edgars Barbaks, kuriem pievienosies katra novada pārstāvji, lai iepazīstinātu klausītājus ar savu novadu.


Ķekavas novadā radio mobilā studija 19. maija rītā piestās pie Jaunu ideju centra, lai jau no plkst. 07.15 līdz pat 11.00 iepazītu mūsu novada cilvēkus, uzzinātu vairāk par  Ķekavas novada nozīmīgiem notikumiem kultūrā un sportā, kā arī lai iepazītu Ķekavas novada labākās garšas un skaistākās vietas, kuras ikvienam būtu vērts izbaudīt. Vairāku stundu garumā apskatīsim gan izklaidējošas, gan praktiskas tēmas, kas dos lielāku priekšstatu ikvienam par dzīvi un iespējām Ķekavas novadā.


Runāsim par Ķekavas novada jaunradīto tautastērpu, kas ir viens no pirmajiem jaunradītajiem  tautastērpiem Latvijā, kur apvienojas Rīgas un Zemgales novadu raksti un redzamas Daugavas ainavas krāsas. Tāpat stāstīsim par novada māksliniecisko kolektīvu sasniegumiem un plānotajiem jaunumiem kultūras jomā. Pievērsīsimies arī sporta tēmai, lepojoties ar mūsu sportistu panākumiem īpaši basketbolā, kas viņus aizvedīs līdz pat Olimpiskajām spēlēm, pārstāvot Latviju 3x3 basketbolā. Runāsim un meklēsim arī Ķekavas novada garšu, ļaujot  radio klausītājiem  uzzināt vairāk, kā tad īsti garšo Ķekavas novads, un vai tajā tikai aug laimīgas vistiņas.  Tuvojoties vasarai, nozīmīga tēma ir tūrisms, tāpēc būs iespēja uzzināt ar par mūsu novada industriālo audiogidu, kā arī laivošanas, velo un  pārgājienu maršrutiem. Tiks atklāts kas ir novada populārāko Instagram bilžu tapšanas vieta, kuru iecienījuši gan vietējie, gan viesi. Radio klausītājiem būs iespēja ne tikai uzzināt daudz jaunas, noderīgas informācijas, bet ar piedalīties konkursā un laimēt balvas.


Aicinām pievienoties izzinošajai radio tūrei 19. maija rītā jau no plkst. 07:15,  klausoties radio SWH,  vai sekot līdzi tiešsaistē, lai dotos aizraujošā ceļojumā pa Ķekavas novadu!

 

Administratīvā pārvalde
07.05.2021.

 

 

  Drukāt