Pašvaldība ir atvērta sadarbībai ar visām tiesībsargājošajām, uzraugošajām un kontrolējošām institūcijām

Lai kliedētu publiskajā telpā iespējamās spekulācijas  un ažiotāžu par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) pārstāvju vizīti šodien, 13. maijā Ķekavas novada pašvaldībā, informējam, ka pašvaldība vienmēr ir bijusi un būs atvērta sadarbībai ar visām tiesībsargājošajām, uzraugošajām un kontrolējošām institūcijām, tostarp,  Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju, sniedzot tām visu nepieciešamo informāciju un dokumentāciju.


Arī šodien Ķekavas novada pašvaldība Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja pārstāvjiem ir sniegusi visu pieprasīto informāciju par viņu interesējošiem jautājumiem.  Plašāku informāciju pašvaldība nav tiesīga izpaust.
Tā kā sadarbība  ar KNAB ir prioritāra, tad šodien ar biroja pārstāvjiem tikās arī  Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire, lai varētu personiski iesaistīties šajā procesā un sniegt atbildīgajai iestādei nepieciešamo atbalstu šajā jautājumā.


“Vienmēr iestājos un iestāšos arī turpmāk par godīgu, atklātu un likumīgu darbību, tāpēc pašvaldība ir un būs arī turpmāk atvērta sadarbībai ar visām tiesībsargājošajām, uzraugošajām un kontrolējošām institūcijām, ” uzsver V.Baire.

 

Administratīvā pārvalde
13.05.2021.

  Drukāt