Sākusies pieteikšanās skolēnu vasaras darbam

Ķekavas novada pašvaldības aicinājumam pieteikt vakances skolēnu darbam vasarā atsaukušies 14 uzņēmumi, piedāvājot skolēniem brīvlaikā iegūt pirmo darba pieredzi un jaunas zināšanas.


Šogad uzņēmēji skolēniem piedāvā darboties dažādās jomās - metālapstrādes, vides labiekārtošanas, uzkopšanas un dārzkopības jomā, pieejamas vakances arī darbam ar dokumentiem un grāmatvedību, tāpat tiek meklēts palīgs profesionālam šuvējam. Kā ierasts - arī šogad uzņēmēji piedāvā skolēniem iesaistīties bērnu nometņu organizēšanā, kļūstot par nometņu vadītāju palīgu.


Aktuālais saraksts ar skolēniem piedāvātajām vakancēm apskatāms te.(saraksts aktualizēts 16.jūnijā).




Uzņēmējiem vakanču pieteikšanās ir noslēgusies. Atgādinām, ka, atbalstot vietējos uzņēmējus, Ķekavas novada pašvaldība segs 50% no vasarā nodarbināto skolēnu darba algas. Skolēnu vakanču skaits vēl tiks precizēts, sazinoties ar darba devējiem.
 

Iniciatīva - nodrošināt pusi darba algas par tiem 13-18 gadus vecajiem skolēniem, kuri ir Ķekavas novada vispārējās izglītības iestāžu audzēkņi un ir deklarēti Ķekavas novada administratīvajā teritorijā, vai viens no bērna vecākiem vai likumiskajiem pārstāvjiem ir deklarēts Ķekavas novada administratīvajā teritorijā.


Skolēni var pieteikties izsludinātajām vakancēm, nosūtot savu CV un motivācijas vēstuli uz e-pasta adresi darbs.vasara@kekava.lv.

 

Pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes darbinieki šajā procesā ir kā starpnieki – saņemot CV un motivācijas vēstules, pieteikumi tālāk tiek nosūtīti darba devējam, kurš izvēlas skolēnus darbam vasarā.

 

Atgādinām, ka arī skolēniem, pildot darba pienākumus, ir jāievēro valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi.

 

Papildu informāciju var saņemt Ķekavas novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldē pa tel.nr. 26549842.

 

Izglītības, kultūras un sporta pārvalde
18.05.2021.

 

 

  Drukāt