Ķekavas parka estrādi rotās mākslinieces Elitas Patmalnieces mākslas darbi

Lai šajā vasarā novada iedzīvotājus iepriecinātu ar jaunu, krāsainu Ķekavas parka estrādes vizuālo izskatu, šobrīd notiek estrādes sakārtošanas darbi un jau jūnijā  Ķekavā viesosies Latvijā pazīstamā māksliniece Elita Patmalniece.

 

Šobrīd ir veikti pirmie atjaunošanas darbi estrādes skatuvei un ir plānots atjaunot arī estrādes solus. Šo darbu noslēgumā estrādei jaunu, mākslinieciski baudāmu izskatu sniegs pazīstamā māksliniece Elita Patmalniece. Māksliniece sev raksturīgā krāsainā un skaistā veidā izrotās Ķekavas parka estrādi, veidojot to par uzmanību piesaistošu apskates objektu un pamanāmu akcentu parka teritorijā. Paredzēts, ka Elita Patmalniece mākslas darbus uzsāks veidot jūnija sākumā un jau jūnija vidū tie būs pabeigti un pieejami apskatei.

 

Kā informē Ķekavas novada Kultūras darba koordinators Ēriks Laime-Babris, Ķekavas estrāde būs ne tikai kā tūrisma objekts, ko būs interesanti apskatīt, te plānots organizēt arī novada kultūras aktivitātes. Ja epidemioloģiskā situācija Latvijā to atļaus, tad jau jūnija beigās atjaunotajā estrādē notiks dažādi kultūras pasākumi. Šobrīd plānots, ka vasaras vakaros, ceturtdienās, estrādē tiks rīkoti koncerti un kino seansi. Tāpat līdzīgas aktivitātes plānotas arī citās novada vietās. Ņemot vērā mainīgo situāciju saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem, aicinām sekot līdzi aktuālākajiem jaunumiem par pasākumiem Ķekavas novada Kultūras profilā sociālajos tīklos, kā arī Ķekavas novada mājas lapā.

 

Administratīvā pārvalde
26.05.2021.

 

 

 

  Drukāt