Jaunu ideju centra logos apskatāma fotoizstāde

Jaunu ideju centra logos apskatāma Ķekavas novada fotogrāfa Ulda Laganovska fotoizstāde, kurā apkopotas pēdējo mēnešu laikā tapušas fotogrāfijas, kas fotografētas dažādās Ķekavas novada vietās. Izstādē ir redzami gleznaini dabasskati, kas parāda mūsu novada skaisto dabu.


Fotoizstādes autoram īpaši tuvas ir dabas fotogrāfijas, jo daba sākotnēji iedvesmojusi viņu pievērsties fotografēšanai. Izstādē redzamajos fotoattēlos novada ainaviskie dabas skati iemūžināti gan no ierastā skatupunkta, gan putna lidojumā, ar drona palīdzību, parādot Ķekavas novada ainavas citā redzējumā. Jaunu ideju centra logos redzams gan saulriets Daugavā, gan skaistie Misas upes līkumi, kā arī Titurgas ezers un citas mūsu novada skaistas vietas.


Kā stāsta Ķekavas novada fotogrāfs Uldis Laganovskis, viņam kā novadniekam ir patiess prieks strādāt savā novadā un ar šīm fotogrāfijām nodot vēstījumu par to, ka Ķekavas novadā ir lieliski augt, strādāt, atpūsties un doties piedzīvojumos.


Iesakām ieplānot pastaigu Ķekavas parkā un piestāt pie Jaunu ideju centra, lai apskatītu fotoizstādi un iedvesmotos skaistiem vasaras piedzīvojumiem, iepazīstot Ķekavas novada skaistākās vietas un dabu.

 

 

Administratīvā pārvalde
15.06.2021.

  Drukāt