SIA ‘’Ķekavas nami’’ iedzīvotājiem nodrošina vienu no zemākajiem siltumenerģijas tarifiem Latvijā

Neskatoties uz to, ka dabasgāzes cenas palielinās, kas iedzīvotājiem lielākajā daļā Latvijā nozīmē ikmēneša maksas pieaugumu rēķiniem, tomēr SIA ‘’Ķekavas nami’’, pateicoties pirms gada noslēgtajam līgumam par dabasgāzes iepirkuma cenām,  kad ar 1. jūliju stāsies spēkā jaunie dabasgāzes pakalpojumu tarifi, spēs aizvien nodrošināt to, ka SIA "Ķekavas nami" klienti dabasgāzes cenu pieaugumu neizjutīs.


Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija ir apstiprinājusi SIA „Ķekavas nami” siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus, kas stāsies spēkā ar 1. jūliju. Lēmums ir apskatāms ŠEIT. Lai arī Latvijas mājsaimniecībās lietotājiem šogad ir plānots fiksētās maksas pieaugums, SIA ‘’Ķekavas nami’’ klientiem šī gada tarifā ir plānots pat neliels cenas samazinājums.

 

Svarīgi atcerēties, ka dabasgāzes sadales sistēmas tarifi ir tikai viena no komponentēm lietotāja gala maksājumā. Lietotāju kopējo maksājumu būtiski ietekmē arī svārstības dabasgāzes cenā, kas savukārt ir atkarīgas no dažādiem ārējiem faktoriem. Pēdējo mēnešu laikā gāzes cena biržā ir būtiski pieaugusi.

 

SIA ‘’Ķekavas nami’’
16.05.2021.

 

  Drukāt