Lattelecom optiskais internets pieejams arī Ķekavā

 

Latvijas vadošais elektronisko pakalpojumu sniedzējs Lattelecom patlaban sekmīgi īsteno optiskā tīkla izbūvi Ķekavā. Lattelecom optiskais internets jau nākamnedēļ būs pieejams vairākās Gaismas ielas daudzdzīvokļu mājās.
 
 
 
Optiskā tīkla izbūve līdz jūnija beigām turpināsies arī citviet Gaismas ielā, Nākotnes ielā un Rīgas ielā, izbūves rezultātā 1700 mājsaimniecībām nodrošinot iespēju pieslēgt Lattelecom optisko internetu. Līdz ar iespaidīgās infrastruktūras ierīkošanu, Ķekavas iedzīvotājiem būs pieejams 100 Mbit/s, 200 Mbit/s un pat 500 Mbit/s ātrs internets. Pilnvērtīgu optiskā interneta pieslēgumu nodrošina unikāls pieslēgums katram lietotājam, ko lieto vienīgi attiecīgais klients.
 
 

 

„21. gadsimtā interneta ātrumam ir būtiska nozīme, jo ikviens vēlas sazināties arvien ērtāk, ātrāk un izdevīgāk. Klientu pieprasījums ir apliecinājums, ka ātra un kvalitatīva datu apmaiņa ir kļuvusi par ikdienas nepieciešamību. Īstenojot Lattelecom optiskā tīkla izbūvi Ķekavas novadā, mēs veidojam mūsdienīgu vidi, kas nodrošina šo iespēju. Esam gandarīti, ka nākotnes infrastruktūras izbūve veiksmīgi turpinās, un arvien lielākam skaitam Latvijas iedzīvotāju, tajā skaitā arī Ķekavā, optiskais internets kļūst pieejams,” saka Lattelecom komercdirektore Kerli Gabriloviča.
 
 
 
„Līdz šim Ķekavā pieejamā interneta ātrums un kvalitāte daudzus tā lietotājus neapmierināja. Esam gandarīti, ka uzsākta optiskā interneta ierīkošana Ķekavas novada teritorijā, jo ticam, ka Lattelecom optiskais internets paaugstinās interneta pakalpojuma kvalitāti, tādējādi atvieglojot lietotājiem daudzu funkciju veikšanu gan ikdienā, gan savā profesionālajā darbībā. Uzskatām par apsveicamu jauno tehnoloģiju ieviešanu pakalpojumu nodrošināšanā, jo tas veicina pakalpojuma lietotāju apmierinātību un lojalitāti pret pakalpojumu sniedzēju un nodrošinātāju”, stāsta Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis.
 
 
 
Patlaban Lattelecom optiskais internets ar ātrumu līdz pat 500 Mbit/s jau ir pieejams vairāk nekā 340 000 mājsaimniecību 24 pilsētās un apdzīvotās vietās Latvijā - Rīgā, Jelgavā, Daugavpilī, Salaspilī, Ventspilī, Valmierā, Jūrmalā, Liepājā, Ogrē, Jēkabpilī, Olainē, Aizkrauklē, Rēzeknē, Talsos, Cēsīs, Līvānos, Mārupē, Ulbrokā, Tukumā, Ādažos, Ozolniekos, Piņķos, Bauskā un tagad arī Ķekavā.
 
 
 
 
Papildus informācija:
 
Līga Bite,
Lattelecom Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu vadītāja
T. +371 6705 5740, Mob.t. +371 2910 9944
Katrīna Lulle,
Lattelecom sabiedrisko attiecību konsultante
 
T. +371 67201460, Mob.t. +371 26609619
e-pasts: katrina.lulle@ka.lv
  Drukāt