Aicina tiešsaistē piedalīties Ķekavas novada hakatona infostundā

Ķekavas novada hakatons “Ideju skrejceļš” norisināsies 6. un 7. augustā, sniedzot iespēju Ķekavas novada iedzīvotājiem radīt jaunas iniciatīvas un idejas, kas palīdzētu novadu veidot kā pievilcīgu vietu, kur dzīvot, strādāt, īstenot uzņēmējdarbību, attīstīties un atpūsties. Lai informētu iedzīvotājus par pasākuma norisi un pieteikšanos, 27. augustā norisināsies Ķekavas novada hakatona infostunda.

 

Lai iepazīstinātu ar Ķekavas novada hakatona norisi un sniegtu atbildes uz visiem aktuālajiem jautājumiem, otrdien, 27. jūlijā, plkst. 13:00 – 14:00 aicinām pieslēgties tiešsaistes sarunai ar tā organizatoriem un žūrijas pārstāvjiem. Tiešraide būs skatāma Ķekavas novada Facebook lapā.

 

Atgādinām, ka jau pavisam drīz, 2021. gada 6. augustā no plkst. 18:00 līdz 2021. gada 7. augusta plkst. 20:00, notiks pirmais Ķekavas novada hakatons. Šī pasākuma ietvaros 26 stundu laikā hakatona dalībniekiem būs iespēja identificēt izaicinājumus Ķekavas novadā un rast tiem risinājumus, attīstīt savas idejas, kā arī prezentēt izstrādātos projektus plašākai auditorijai, tostarp Ķekavas novada pašvaldības vadībai. Dalībnieki būs nodrošināti ar tiešsaistes vidi un rīkiem, kā arī IT atbalstu, pieredzējušiem mentoriem un balvu fondu, tajā skaitā pārsteiguma paciņām enerģiskai dalībai pasākumā. Labāko ideju autori saņems balvas, savukārt idejas ar nākotnes potenciālu tiks virzītas turpmākai attīstībai un tiks iekļautas Ķekavas novada attīstības rīcības plānā.

 

Pieteikšanās hakatonam notiek līdz 2021. gada 4. augustam. Plašāka informācija par hakatonu, tā nolikums, programma un reģistrācijas forma ir pieejama ŠEIT.

 

Administratīvā pārvalde

26.07.2021.

  Drukāt