Ķekavas novads gatavojas sagaidīt mājās olimpiskos čempionus Agni Čavaru un Nauri Miezi

Latvijas 3x3 basketbola izlase, kuras sastāvā ir divi ķekavieši - Agnis Čavars un Nauris Miezis, kuri 28. jūlijā Tokijā kļuva par olimpiskajiem čempioniem, jau rīt, 30. jūlijā, ieradīsies Latvijā. Ķekavas novads lepojas ar saviem novadniekiem un gatavojas puišus sagaidīt mājās, aicinot arī pārējos novada iedzīvotājus vērot sagaidīšanu Ķekavas novada Facebook tiešraidē.

 

 

Lai godinātu mūsu novada olimpiskos čempionus, aicinām iedzīvotājus visas dienas garumā publicēt sveicienus, atmiņu bildes, video mirkļus un uzmundrinošus vārdus savos sociālajos tīklos gan Facebook, gan Instagram, lietojot mirkļbirku #CavarsMiezisKekava un atzīmēt Ķekavas novada pašvaldības sociālo tīklu kontus. Iedzīvotāju sveicienus pārpublicēsim pašvaldības sociālajos tīklos, lai vairotu pozitīvās emocijas un lepnumu par mūsu novadniekiem un viņu sasniegumiem!

 

Savukārt vakarā aicinām pieslēgties tiešraidei Ķekavas novada Facebook lapā, kur, gaidot olimpiešus mājās, kavēsimies atmiņās par to, kā Agnis un Nauris ir uzsākuši savas basketbola gaitas Ķekavā, uzzināsim interesantus faktus no viņu dzīves un sagaidīsim viņus atvedot zelta medaļas uz mājām Ķekavā. Tāpat tiešraides laikā informēsim par sportistu ekipāžas maršrutu un atrašanās vietu ceļā uz Ķekavu, kur viņi dosies Reģionālās pašvaldības policijas pavadībā. Tiešraidi plānojam ne ātrāk kā 21:00, bet par precīziem tiešraides laikiem ziņosim Ķekavas novada sociālajos tīklos tuvojoties sportistu ierašanās brīdim.

 

 

 

Administratīvā pārvalde

29.07.2021.

  Drukāt