Šovakar tiešraidē sagaidīsim mājās Ķekavas novada olimpiešus

Jau šovakar, 30. jūlijā, no Tokijas olimpiskajām spēlēm Latvijā ierodas 3x3 basketbola izlase, kuras sastāvā ir divi ķekavieši - Agnis Čavars un Nauris Miezis. Ķekavas novads puišus šovakar gaidīs mājās, Ķekavā, un aicina arī visus pārējos sekot līdzi sagaidīšanai Ķekavas novada Facebook tiešraidē plkst. 19:30.

 

Pēc ielidošanas Latvijā, izlase dosies uz olimpisko studiju Zaķusalā, lai dalītos savos iespaidos par piedzīvoto Tokijā, taču pēc tam mūsu novadnieki, Agnis Čavars un Nauris Miezis, brauks uz Ķekavu mūsu Reģionālās pašvaldības policijas pavadībā, kur viņus sagaidīsim ar skaļām ovācijām.

Jau no brīža, kad puiši dosies ceļā no Rīgas uz Ķekavu, skatītājiem būs iespēja pieslēgties tiešraidei Ķekavas novada Facebook lapā, kuru, gaidot olimpiešus, raidīsim no Ķekavas. Šajā tiešraidē ziņosim par puišu mājupceļa maršrutu, lai vari nodot sveicienu tad, kad viņi brauks garām. Tāpat tiešraidē satiksim Agņa un Naura pirmo basketbola treneri Andri Eglīti, bijušo Latvijas basketbola izlases spēlētāju Andri Vītolu, abu puišu klases audzinātājas no Ķekavas vidusskolas, kā arī bērnības draugus, lai visi kopā dalītos priecīgās emocijās.

 

Šī būs sirsnīga, prieka pilna sagaidīšana, kurai aicinām vērot tiešraidē Ķekavas novada Facebook lapā no plkst. 19:30! Tāpat aicinām dalīties sociālajos tīklos ar bildēm, video, mirkļiem no sagaidīšanas, lietojot mirkļbirku #CavarsMiezisKekava, atzīmējot Ķekavas novada sociālo tīklu kontus, lai varam ar to visu dalīties un interesantākos sveicienus nolasīt arī tiešraidē!

 

 

Administratīvā pārvalde

30.07.2021.

  Drukāt