Aicinām tiešraidē vērot Ķekavas novada hakatona atklāšanu un apbalvošanu

Šajā nedēļas nogalē tiks atklāts pirmais Ķekavas novada hakatons ‘’Ideju skrejceļš’. Pasākuma atklāšanu, kas notiks 6. augustā, un apbalvošanu, kas notiks 7. augustā, būs iespēja vērot tiešraidē Ķekavas novada Facebook lapā.

 

Ķekavas novada hakatons ''Ideju skrejceļš'' ir iespēja Ķekavas novada iedzīvotājiem attīstīt savas idejas un iniciatīvas kopā ar domubiedriem un pieredzējušiem mentoriem, kuri sniegs vērtīgus padomus.

Hakatonam ir pieteikušās vairākas komandas un dalībnieki, kuri iesnieguši šādas idejas:

  • bērnu laukums Baložos;
  • videi draudzīgi transporta risinājumi;
  • jauna koncepta skola izveide;
  • biotopu saglabāšana;
  • teritoriālo kopienu attīstība, sadarbības modeļi ar pašvaldību.

 

Pasākums norisināsies tiešsaistē no 2021. gada 6. augusta plkst. 18:00 līdz 2021. gada 7. augusta plkst. 20:00, kad 26 stundu laikā hakatona dalībniekiem būs iespēja identificēt izaicinājumus un rast tiem risinājumus, attīstīt savas idejas, kā arī prezentēt izstrādātos projektus plašākai auditorijai, tostarp Ķekavas novada pašvaldības vadībai.

 

Labāko ideju autori saņems balvas, savukārt idejas ar nākotnes potenciālu tiks virzītas turpmākai attīstībai un iekļautas Ķekavas novada attīstības rīcības plānā, kā arī saņems atbalsta finansējumu to realizēšanai.

 

Aicinām skatīties hakatona atklāšanu 6. augustā plkst. 18:45 un apbalvošanu 7. augustā, plkst. 19:30  tiešraidē Ķekavas novada Facebook lapā.

 

 

Administratīvā pārvalde

05.08.2021.

  Drukāt