Aicina uz iedzīvotāju domnīcām Ķekavas novada attīstības plānošanas dokumentu izstrādē

 

Ķekavas novada pašvaldība turpina darbu pie Ķekavas novada Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas līdz 2030. gadam aktualizācijas un jaunas Attīstības programmas 2021.-2027.gadam izstrādes. Tāpēc pašvaldība aicina iedzīvotājus un citus interesentus uz klātienes domnīcām, lai diskutētu par Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas un Attīstības programmas projektiem vai projektu redakcijām.

 

 


Iedzīvotāju domnīcu norises laiki un vietas:

  • 23. augustā plkst. 18.00 Daugmalē pie Daugmales pagasta pārvaldes (adrese: "Salnas", Daugmale, Daugmales pagasts, Ķekavas novads);
  • 24. augustā plkst. 18.00 Baldonē, pie Baldones Kultūras centra (adrese: Daugavas iela 2, Baldone, Ķekavas novads);
  • 25. augustā plkst. 18.00 Ķekavā, pie Jaunu ideju centra (adrese: Skolas iela 2, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads);
  • 26. augustā plkst. 18.00 Baložos pie Baložu pilsētas pārvaldes ēkas(adrese: Uzvaras prospekts 1a, Baloži, Ķekavas novads).

 

Plānotie pasākumi notiks atbilstoši epidemioloģiskajai situācijai valstī, tāpēc aicinām sekot līdz informācijai Ķekavas novada mājas lapā un sociālajos tīklos par iespējamām izmaiņām!

 

Attīstības dokumentu izstrādes ietvaros jau ir notikuši divi tikšanās apļi Tematiskajām un Teritoriālajām darba grupām Zoom vidē. Darba grupās piedalījās iedzīvotāji un nozaru speciālisti. Balstoties uz darba grupu darba rezultātiem ir formulēta attīstības plānošanas dokumentu stratēģiskā daļa - vīzija, mērķi, rīcības virzieni, prioritātes un to savstarpējā sasaiste. Šobrīd norisinās darbs pie telpiskās attīstības perspektīvas aktualizācijas,  kā arī pie konkrētu pasākumu izstrādes, kas tiks iekļauti Attīstības programmas rīcības plānā.

 

Papildus informējam, ka ar Ķekavas novada domes lēmumu ir veikti grozījumi izstrādes Vadības grupā atbilstoši jaunās Ķekavas novada domes sastāvam.

 

Atgādinām, ka 2021. gada sākumā tika uzsākta Ķekavas novada Ilgtpējīgas attīstības stratēģijas līdz 2030. gadam aktualizācija un jaunas Attīstības programmas 2021.-2027. gadam izstrāde. Publiskā iepirkuma rezultātā Ķekavas novada pašvaldība ir noslēgusi līgumu ar SIA “Ķemers Business and Law Company” par  Ķekavas novada attīstības plānošanas dokumentu izstrādi.

 

Aicinām būt aktīviem un turpināt sekot līdzi informācijai Ķekavas novada pašvaldības informatīvajos kanālos, lai uzzinātu par iespējām iesaistīties jaunveidojamā novada attīstības plānošanas dokumentu izstrādē un izstrādes progresu.

 

 

Attīstības un būvniecības pārvalde
13.08.2021.

 

 

 

 

  Drukāt