Noslēgušies veloceliņa pirmā posma asfaltēšanas darbi

Ceturtdien, 12.augustā, noslēgušies Ķekavas veloceliņa pirmā posma izbūves un asfaltēšanas darbi 400 metru garumā gar autoceļu A7 - no Rīgas ielas 1a Vimbukrogā līdz mājām “Annužas” Alejās.


Noslēdzoties veloceliņa izbūvei, piektdien, 13.augustā, paredzēta arī nobrauktuvju asfaltēšana, savukārt līdz septembrim tiks uzstādīts arī  apgaismojums, piebērtas nomales un pabeigti apzaļumošanas darbi.


Veloceliņš Kekava-Katlakalns  gar autoceļu A7 (no iebrauktuves tirdzniecības centrā “Liiba” Ķekavā līdz Pļavniekkalna ielai Katlakalnā) ir pats apjomīgākais un sarežģītākais projekts, jo plānotā veloceliņa trase aptuveni 5,4 km garumā daudzviet skar privātīpašumus un VAS “Latvijas Valsts ceļi” un AS “Sadales tīkls” atbildības zonu. Lai paātrinātu šī veloceliņa izbūvi, veloceliņa darbi tika sadalīti vairākos īstenošanos posmos.


Lai pilnībā īstenotu gājēju ceļa un veloceliņa izbūvi,  Ķekavas novada pašvaldība ir pieteikusies uz Valsts kases kredītu A7 veloceliņa izbūvei, ko plānots pabeigt līdz 2022. gada beigām.

 

 

Administratīvā pārvalde
13.08.2021.

 

  Drukāt