Ķekavas novada domes vadība tiekas ar Valsts policijas un Reģionālās pašvaldības policijas pārstāvjiem

 

Otrdien, 17.augustā, Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko, vietnieki Valts Variks un Gatis Līcis tikās ar Valsts policijas un Reģionālās pašvaldības policijas vadību, lai apspriestu esošo un turpmāko sadarbības modeli.


Tikšanās laikā tika pārrunāti aktuālie drošības jautājumi, kā arī turpmākais sadarbības modelis apvienotajā Ķekavas novadā, kas nodrošinātu vēl efektīvāku un operatīvāku savstarpējo rīcības plānu starp Valsts policijas un Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) darbiniekiem.


Sarunas laikā Valsts policijas pārstāvji informēja, ka Ķekavas novadā, salīdzinot ar citiem Pierīgas novadiem, ir zems noziedzības līmenis.


Kā veiksmīgas sadarbības rezultāts starp Reģionālo pašvaldības policiju un Valsts policiju, Ķekavas novads ir iedzīvotājiem drošs. Operatīvā sadarbība ar kolēģiem ļauj ātri reaģēt uz situācijām, kur nepieciešams Valsts policijas un RPP atbalsts.


Tāpat arī Valsts policijas pārstāvji atzinīgi novērtēja Ķekavas novadā izveidoto videonovērošanas tīklu, kuru plānots paplašināt un ieviest arī Baldones pilsētas un pagasta teritorijā.

 

 

Ķekavas novada domes priekšsēdētāja birojs
17.08.2021.

 

  Drukāt