Aizvadīts Ķekavas velobrauciens 2021

28. augustā, pie Ķekavas sporta kluba, Ķekavas velobrauciena 2021 ietvaros, kuru organizēja Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra, sportoja gan lieli, gan mazi. Kopā uz starta četrās disciplīnās izgāja 520 dalībnieki un visi pēc finiša sasniegšanas saņēma piemiņas medaļas. Liels paldies visiem par burvīgu, sportisku un pozitīvām emocijām piepildītu sestdienu! Paldies sponsoriem, līdzjutējiem, dalībniekiem, tiesnešiem un sadarbības partneriem.

Isostar 45km izaicinājuma distancē absolūtajā vērtējumā vīriešiem: 1. vieta Ričards Vēvers, 2. vieta Ģirts Vēvers, 3. vieta Bruno Binovskis. 

Sievietēm: 1. vieta Santa Sanija Andrianova, 2. vieta Anita Antone, 3. vieta Tīna Ratniece.

Putnu fabrikas Ķekava 20km tautas distancē “Stiprie stilbiņi” vīriešu konkurencē:  1. vieta Artūrs Ļipatņikovs, 2. vieta Elvijs Millers, 3. vieta Oļegs Meļehs.

Sievietēm: 1. vieta Loreta Vaisūna, 2. vieta Ieva Jurēviča, 3. vieta Diāna Jurēviča.
 

Ķekavas avota 7km ģmenes un Limpo 400m bērnu distancēs nenotika sacensība, starp visiem dalībniekiem tika izlozētas 40 balvas no Limpo, Ķekavas avota, Hanzas maiznīcas, Happy, Lofbergs un Green motors.

Paralēli velobraucienam notika dažādas aktivitātes, kurās varēja piedalīties visi, gan velobrauciena dalībnieki, gan līdzjutēji. Kā ierasts, ļoti iecienītas bija bērnu aktivitātes “Stiprais cālis”, kuras tiek organizētas sadarbībā ar Putnu fabriku “Ķekava”. Katrs bērns par dalību saņēma diplomu un gardu balviņu, kopā šajā aktivitātē piedalījās vairāk nekā 150 bērni! Brīvajos brīžos bija iespēja uzspēlēt lielās spēles, mest šautriņas, izbraukt ar karuseli un piedalīties citās aktivitātēs

Visi pasākuma apmeklētāji varēja bez maksas baudīt gardo Lofbergs kafiju, savukārt Happy meitenes iepriecināja pašus mazākos un ģimenes ar dāvaniņām no Happy. Notika arī veloruļļu cīņas, kurās ikviens varēja izmēģināt savus spēkus un censties uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātu. Pasākumā ciemos bija ieradušies sunīši Togo, Stella, Džīna, Bere, Saule, Vito un Mango no servisa suņu biedrības “Teodors”.
 

  • Fotogrāfa P. Kraģa foto ŠEIT
  • Fotogrāfa U. Laganovska foto ŠEIT
  • Romāna Trojanova video no Isostar 45km izaicinājuma distances ŠEIT
  • Arvila Vikštrema video no Isostar 45km izaicinājuma distances ŠEIT
  • Limpo 400m bērnu distances rezultāti ŠEIT
  • Ķekavas avots 7km ģimenes distances rezultāti ŠEIT
  • Putnu fabrikas Ķekava 20km tautas distances “Stiprie stilbiņi” rezultāti ŠEIT
  • Isostar 45km izaicinājuma distances rezultāti ŠEIT


Ķekavas velobraucienu atbalsta – Putnu fabrika ĶekavaĶekavas avotsIsostarLimpo limonādeTU saldējumsHanzas maiznīcaLofbergsBella HappyBellaPiebalgas alusT/C Liiba„ŠKODA” automašīnu oficiālais pārstāvis Latvijā – „GREEN MOTORS”Rīgas šampanietis


Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra
30.08.2021.




 

  Drukāt