Peldētgribētājiem atvērts Daugmales peldbaseins

Sākot ar 2021. gada 1. septembri peldbaseinu, publiskā apmeklējuma laikā, varēs apmeklēt tikai uzrādot sadarbspējīgu sertifikātu (sertifikāts jāuzrāda no 12.g.v.). Līdz 12.g.v. baseina apmeklējums tikai kopā ar pavadošo personu (no 18.g.v.), kura uzrāda sadarbspējīgu sertifikātu.


Saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”, vienlaicīgi lielo peldbaseinu varēs izmantot 13 cilvēki un mazo baseinu 4 pirmsskolas vecuma bērni (līdz 7.g.v.) ar vienu pavadošo personu katram.


No 06.09.2021. publiskais baseina apmeklējums paredzēts tikai ar pierakstu pa tālruni 20260526 darba laikā. Pieraksts tiek veikts nedēļu uz priekšu. Līdz tam baseina apmeklējums paredzēts bez iepriekšēja pieraksta rindas kārtībā. Ja nav iespējams ierasties rezervētajā laikā - lūdzam ziņot vienu dienu iepriekš!


Visus neizmantotos abonementus varēs izmantot līdz sezonas beigām. Ja nav iespējams izmantot abonementu, varēs iesniegt iesniegumu par naudas atgriešanu, pievienojot neizmantoto abonementu.


Iesnieguma formu iespējams lejupielādēt ŠEIT. (Lai aizpildītu, to nepieciešams lejupielādēt datorā.)


ŪDENS AEROBIKA

Pagaidām jauni vingrotgribētāji nevarēs pieteikties, jo visas vietas ir aizpildītas. Visus iegādātos abonementus varēs turpināt izmantot. Nodarbības plānots atsākt no 2021. gada 6. septembra. Grupu komplektēšana būs atkarīga no valdības noteiktajiem ierobežojumiem. Ar katru abonementa īpašnieci sazināsies baseina administrators, lai par visu vienotos.
Jaunu abonementu tirdzniecība nenotiks. Ja būs pieejamas brīvas vietas, varēs iegādāties vienreizējā apmeklējuma biļeti 6.00eur vērtībā.


PELDĒTAPMĀCĪBA

Visa nepieciešamā informācija  un pieteikšanās uz nodarbībām pie treneriem.


Treneris Māris – tālr. 29 135 939

Treneris Reinis – tālr. 26 068 191

 

Informācija var tikt mainīta, ja tiek veiktas izmaiņas MK noteikumos, kuri attiecināmi uz peldbaseina darbību!

Daugmales peldbaseins atrodas Daugmales Multifunkcionālajā centrā.

Adrese:
"Skola", Daugmales pagasts,
Ķekavas novads, LV- 2124
 

DMC administrācija
01.09.2021.

  Drukāt