Eiropas Sporta nedēļa no 23.septembra līdz 1.oktobrim

Tuvojoties Eiropas Sporta nedēļai, kas norisināsies no 23.septembra – 1.oktobrim, Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra aicina ikvienu būt aktīvam un izmēģināt savus spēkus dažādās aktivitātēs!


Eiropas Sporta nedēļas ietvaros, Jums būs iespēja piedalīties bezmaksas sporta aktivitātēs:

  • Mosties un izkustēties kopā ar fitnesa trenerēm Olgu Volkovu un Kristīni Tihanovu, kuras piedāvā izmēģināt dažādas intensitātes treniņus pieaugušajiem.
  • Gatavojies ziemas rūdījumam un stiprini veselību kopā ar daudzkārtēju Latvijas čempioni ziemas peldēšanā Martu Šaboviču, kura iedrošinās ikvienu peldēt gribētāju.
  • Vakaros piedalies KSMRS Fitness fiziskās sagatavotības nodarbībās, kas paredzētas gan pieaugušajiem, gan bērniem.
  • Neaizmirsti arī izkustēties Solo latino dejas ritmos kopā ar bijušo sporta deju dejotāju Elīnu Šmagri.
     

Ķekavas novadā norisināsies LSVS finālsacensības novusā un šahā, kurās piedalīsies seniori no visas Latvijas. Seniorus aicinām arī izmēģināt veiksmi paklāju boulingā, piedalīties veselības veicināšanas rīta vingrošanā, kā arī doties pārgājienā “Esi aktīvs” kopā ar Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūru.
 

PLAŠĀK TE.
 

25.septembrī Fortius sporta laukumā tiks dots starts rogaininga seriāla “Pilsētas leģendas 2021” Ķekavas posmam. Pieteikšanās un plašāka informācija ŠEIT
 

Savukārt Ķekavā un Baložos norisināsies “Sķēršļu skrējiens” – kāpšana, lēkšana, vilkšana ,skriešana – skrējiens, kas būs paredzēts jebkuram vecumam!


Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra
20.09.2021.

 

  Drukāt