Šogad no vienotā stenda “Radīts Ķekavas novadā” skaties tiešsaistes sarunas

 

Kā ierasts, arī šajā gadā no 30.septembra līdz 2.oktobrim, Ķekavas novada TIC piedalās starptautiskajā izstādē “Lauksaimniecība un meža tehnika”, kur būs atrodami vienotajā “Radīts Ķekavas novadā” stendā, C zonā.


Izstādes apmeklētāji kopā ar tūrisma speciālistiem varēs izplānot savas ideālās rudens brīvdienas, piemeklējot interesantākos apskates objektus Ķekavas novadā un Pierīgā. Ceturtdienas un piektdienas pēcpusdienā TIC telts pārtaps par pop-up studiju, no kuras tiks translētas tiešsaistes sarunas. Pavisam kopā četrās sarunās tiks runāts par pārmaiņu laiku tūrismā un vietējie uzņēmēji dalīsies savā pieredzē. Sarunas varēs vērot Ķekavas novada TIC Facebook kontā kekava.travel un klātienē izstāžu kompleksā “Rāmava”, C zonā, Ķekavas novada stendā. Ar viesiem pop-up studijā sarunāsies Ķekavas novada pašvaldības tūrisma organizatore Aiva Vancāne.


Sarunu programma:

 

Uz sarunu par tūrismu ir aicināti izstādes dalībnieki un organizatori, kas visas dienas arī būs sastopi izstāžu kompleksā “Rāmava”.


Vienotajā stendā “Radīts Ķekavas novadā” varēs iegādāties dažādus veselīgus našķus un lietas – Daugmales Jāņa bišu medu, Pārslas Indāres bioloģisko medu, Dairas Malderes smiltsērkšķu produkciju, veselīgos “Gi Line” sīrupus un eliksīrus, kā arī IK “Siliņpaps un dēli” gaļas kūpinājumus. Sevi palutināt varēs arī ar kādu keramikas darbu no “Pampāļu podiem” vai “Svilpo keramikas”.


Uz tikšanos Rāmavā un tiešsaistē!

 



Ķekavas novada TIC
28.09.2021

  Drukāt