1.oktobris - Starptautiskā senioru diena

ANO Ģenerālā asambleja 1991.gadā 1.oktobri pasludināja par Starptautisko veco ļaužu dienu, lai pievērstu sabiedrības uzmanību iedzīvotāju novecošanās un vecāka gadagājuma cilvēku problēmām. 2009.gadā arī Latvijas Saeima 1.oktobri noteica kā Starptautisko senioru dienu, veicot grozījumus likumā par svētku, atceres un atzīmējamām dienām. 

Baldones pensionāru biedrība “Sābri” mīļi sveic un sumina VISUS lielā Ķekavas novada, bet jo sevišķi BALDONES pensionārus, pensionāru dienā! Vēlamies teikt -Cilvēka sirds ir visvērtīgākais dimants uz Zemes, kas ir tik tīrs un stiprs, ka visus pārējos dārgumus spēj piepildīt ar gaismu un mīlestību.

 

Lai visiem veselība, možs gars un darboties prieks! Aicinām VISUS nākt pulciņā ar idejām, ierosinājumiem. Nākam jau tūlīt ar idejām par Ziemassvētku paciņām, kā savāksim līdzekļus, kas piesakās ziedot, kas piesakās izvadāt.

 

Vienlaicīgi vēlamies sumināt arī mūsu mazbērnu un bērnu audzinātājus- SKOLOTĀJUS- kuru diena seko pensionāru dienai. Lai vienmēr pietiek spēka mīlēt, cienīt un mācīt! Esiet moži, pretimnākoši, bet galvenais, veseli!

 



Baldones pensionāru biedrība “Sābri”
01.10.2021.

  Drukāt