Rehabilitācijas projekts bērniem ar īpašām vajadzībām Ķekavā turpinās

Ķekavā kopš 2020. gada septembra 28 bērni ar īpašām vajadzībām un viņu vecāki saņem individuālus rehabilitācijas pakalpojumus ESF projekta “Daudzdisciplināri rehabilitācijas pakalpojumi bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu likumiskajiem pārstāvjiem” Nr. 9.2.2.3/20/A/011 ietvaros.

Vēlme piedalīties projektā bija īpaši liela un brīvās vietas tika aizpildītas dažu mēnešu laikā.  Uz doto brīdi vairāki dalībnieki jau ir pilnībā izmantojuši nodarbību limitu - 67 nodarbības bērnam un 14 nodarbības vecākiem.

Fizioterapeita, ergoterapeita, logopēda, u.c. speciālistu pakalpojumi tiek sniegti iekštelpās (Ķekavas ambulancē),  ārā un attālināti. Plānojams, ka projekts vēl turpināsies  līdz decembrim.  

 

Dalāmies ar vecāku atsauksmēm par projektu:

“Logopēda nodarbības ir devušas rezultātu, Dārtai  mēlīte jau ievibrēta, tā ka Ziemassvētkos , visticamāk, varēs skaitīt dzejoli par Rūķīti, nevis Lūķīti:) Un Dārta ir lielā sajūsmā par ergoterapeites Sabīnes nodarbībām” -  Dārtas mamma.

“Esmu ļoti priecīga par projektu, jo redzu rezultātu. Tikai sākot apmeklēt fizioterapeitu, meita ir sākusi zīmēt. Pēc ergoterapijas nodarbībām jūtams atslābums hiperaktivitātei un pārgājušas hroniskās iesnas pēc astmas” – Marijas mamma.

Paldies visiem dalībniekiem par aktīvu dalību un pozitīvām atsauksmēm! Projekta komanda vēl veselību un izturību turpināt uzsākto, neapstāties un izmantot visas iespējas.

 

Biedrība “Baltic Nutrition and Health Federation”
25.10.2021.


 

  Drukāt