Iespēja ģimenēm ar bērniem piedalīties projektā, lai mazinātu stresu un uzlabotu miega paradumus

Pirmā Ķekavas novada hakatona “Ideju skrejceļš” uzvarētēji – komanda “Ģimenes centrs “Azote”” aicina ģimenes ar pirmsskolas vecuma bērniem pieteikties īpašā projektā, lai 4 nedēļu laikā palīdzētu mazinātu trauksmes līmeni un uzlabotu ģimenes miega paradumus.


Viena no komandas “Ģimenes centrs “Azote”” dalībniecēm, sertificēta zīdaiņu un bērna miega konsultante Laura Eglīte-Jefanova norāda: “Lai mazinātu trauksmes līmeni ģimenēs un mudinātu pievērsties veselīgai miega higiēnai, hakatona rezultātā esam izstrādājušas unikālu, daļēji attālinātu pakalpojumu ģimenēm, kur pirmsskolas vecuma bērni saskaras ar miega un uzvedības traucējumiem.”

 

Hakatona idejas realizācijai aicinām pieteikties 4 ģimenes, kuras atbilst kritērijiem:

  • dzīvo Ķekavas novadā,
  • ir bērni vecumā no 2 līdz 7 gadiem,
  • kuras saskaras ar miega un uzvedības traucējumiem un var veltīt savu laiku projekta uzdevumu izpildei 4 nedēļu garumā.


Plānots, ka nodarbības, sarunas, lekcijas un konsultācijas notiks novembrī, laiki tiks precizēti.

 

Norises vieta: Zoom platformā un  organizācijas “Laimes bļoda” telpās – Alejās, pirmskolas izglītības iestādes “Raibā pupa” telpās.

 

Pieteikšanās līdz 31.oktobrim, sazinoties ar projekta īstenotājiem sociālajos tīklos Facebook un Instagram:

 

Aicinām pieteikties ģimenes, kuras atbilst projekta kritērijiem. Četras laimīgās ģimenes, kuras piedalīsies projektā, tiks izlozētas 1.novembrī. Ar ģimenēm, kas izvēlētas projektam sazināsies pakalpojuma sniedzēji.

 

Nodarbības, sarunas, lekcijas un konsultācijas sniegs 3 speciālistes:

  • sertificēta zīdaiņu un bērna miega konsultante Laura Eglīte-Jefanova,
  • “Laimes bļoda” nodarbību vadītāja Inese Grīnvalde un Signija Šulce.

 

Jau ziņots, ka augustā Ķekavas novadā norisinājās hakatons “Ideju skrejceļš”, kura dalībniekiem – Ķekavas novada iedzīvotājiem bija iespēja attīstīt savas idejas un iniciatīvas, piedāvājot hakatona ietvaros izstrādātus ideju īstenošanas risinājumus, kas uzlabotu pilsētvides kvalitāti Ķekavas novada iedzīvotājiem. Plašāk te.

 

 

Administratīvā pārvalde
26.10.2021.

 

 

  Drukāt