Atjaunota atpūtas vieta pie Dambīša

 

23. maijā Ķekavas novadā tika atklāta publiska atpūtas vieta pie Dambīša, kuru 2010. gada rudenī pašvaldība nolēma atjaunot, labiekārtot, veikt upes gultnes padziļināšanu, sakopšanu un hidrobūves remontu.
 
Atjaunošanas darbus veica SIA „Purva Tehnika AE”, veicot zemes darbus, tai skaitā Ķekavas upes gultnes tīrīšanu, krastmalas izlīdzināšanu, zāles iesēšanu, baltās smilts atvešanu un stāvlaukuma izveidošanu. Darbi tika iesākti 2010. gada oktobrī.
 
Turpmāk labiekārtošanas un uzturēšanas darbus veiks biedrība „Aktīvai Ķekavai”, tuvākajā laikā ierīkojot ugunskura vietas ar soliņiem un galdiņiem, informatīvo stendu, pārģērbšanās kabīni, laipu, biotualeti, atkritumu tvertnes, volejbola laukumu un citus aktīvās atpūtas elementus.
 
Projekts īstenots pateicoties Īpašumu lietu komitejas priekšsēdētāja Arnolda Keistera, deputātu - Edmunda Vespala un Valta Varika neatlaidībai un uzņēmībai, kuri spēja pārliecināt sabiedrību un pašvaldības vadību.
 
No šodienas Ķekavas novadā ir par vienu skaistu vietu vairāk, kuru novērtēja arī gulbju pāris, kurš bija ieradies uz nelielo atklāšanas pasākumu.
 
Ikviens iedzīvotājs atpūtas vietu var brīvi apmeklēt, atpūsties un pavadīt brīvo laiku.
 
 Foto: Līva Benete
 
Sabiedrisko attiecību daļa
  Drukāt