Ķekavas novads - līderis iedzīvotāju vakcinācijas statistikā

Kā norāda Nacionālā veselības dienesta dati, Ķekavas novads pēc kopējās vakcinācijas aptveres datiem, ieņem līderpozīcijas valstī - vismaz vienu vakcīnas devu saņēmuši jau 76,2% iedzīvotāji.


Nacionālā veselības dienesta jaunākie statistikas dati liecina, ka vismaz vienu vakcinācijas devu pret Covid-19 ir saņēmuši 76,2% iedzīvotāju. Plašāk: https://www.vmnvd.gov.lv/lv/vakcinacijas-aptvere-gimenes-arstu-prakses


Otrajā vietā seko Valmieras novads ar kopējo vakcinācijas aptveri- 75,6%, bet trešajā vietā ir Ādažu novads ar 75,2%.


Ķekavas novadā vakcināciju pret Covid-19 nodrošina 16 ģimenes ārstu prakses, tāpat vakcināciju iespējams veikt “Veselības centrs 4” vakcinācijas kabinetā Valdlaučos.


Lai veicinātu iedzīvotāju vakcināciju, Ķekavas novada pašvaldība nodrošina transportu nokļūšanai no iedzīvotāja dzīvesvietas līdz vakcinācijas vietai. Plašāka informācija par transporta pieteikšanu: https://bit.ly/3CloaeB


Ķekavas novada pašvaldība izsaka pateicību ikvienam mediķim, kas nodrošina vakcinācijas procesu, tāpat liels paldies ikvienam aktīvajam un atbildīgajam Ķekavas novada iedzīvotājam, kas ir veicis vakcināciju pret Covid-19.

 

 

Administratīvā pārvalde
16.11.2021.

 

  Drukāt