Baseinus Ķekavā un Daugmalē varēs apmeklēt arī bērni līdz 12 gadu vecumam

 

No 26.novembra pedlbaseinus Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā un Daugmales multifunkcionālajā centrā varēs izmantot arī bērni bez vakcinācijas sertifikāta.


Jaunie noteikumi stāsies spēkā, ņemot vērā 24.novembra grozījumus Ministru kabineta rīkojumā Nr. 720 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu".

 

 


Grozījumi paredz, ka turpmāk zaļajam režīmam atbilst arī bērni līdz 12 gadu vecumam bez sertifikāta, tomēr šo apmeklētāju daļu nodalot laikā vai telpā:

  1. Publiskais apmeklējums zaļajā vispārējā režīmā. Šajā plūsmā baseinu, ievērojot iekšējās kārtības noteikumu nosacījumus, var apmeklēt jebkura vecuma peldētgribētāji ar sadarbīgspējiem Covid 19 pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikātiem.
     
  2. Publiskais apmeklējums zaļajā bērnu režīmā. Šajā plūsmā, vakcinētu vai pārslimojušu pilngadīgu personu pavadībā, baseinu, ievērojot iekšējās kārtības noteikumu nosacījumus, var apmeklēt:
  • Bērni līdz 12 gadu vecumam bez vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta;
  • Bērni no 12 gadu vecuma ar testēšanas sertifikātu vai laboratorijas izziņu par pēdējo 72 stundu laikā veiktu skrīninga testu ar negatīvu rezultātu vai sadarbīgspējiem Covid 19 pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikātiem.

 

Aicinām sekot līdzi aktuālajiem peldbaseina grafikiem, lai precizētu laikus, kad tiek organizēta peldētāju plūsma zaļajā vispārējā režimā vai zaļajā bērnu režīmā. Baseina apmeklējums tikai pēc iepriekšēja telefoniska pieraksta.


Tālrunis uzziņām par Ķekavas peldbaseinu: 25730 584, https://sports.kekava.lv/sa/kekavas-sakumskolas-baseins/


Tālrunis uzziņām par Daugmales peldbaseinu: 20260526, http://www.daugmalemc.lv/lv/baseins/

 

 

 

Administratīvā pārvalde
26.11.2021.

 

 

  Drukāt