Visiem jaunā Ķekavas novada bērniem būs iespēja piedalīties pašvaldības līdzfinansētās vasaras nometnēs

Ceturtdien, 9.decembrī, Ķekavas novada dome pieņēma lēmumu apstiprināt nolikumu “Ķekavas novada bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu konkursa nolikums”. Nolikums paredz, ka turpmāk kādā no pašvaldības līdzfinansētajām nometnēm varēs piedalīties arī Baldones pilsētas un pagasta teritorijā deklarētie bērni un jaunieši.

 

No 2021. gada jūlija, Administratīvi teritoriālā reformas rezultātā, Ķekavas novada teritorija tika paplašināta, apvienojot Ķekavas un Baldones novadus.

 

Nolikuma pārapstiprināšana bija nepieciešama, lai nodrošinātu iespēju saņemt pašvaldības līdzfinansējumu visiem bērniem un jauniešiem, kuru dzīvesvieta deklarēta jaunajā Ķekavas novada administratīvajā teritorijā, nepieciešams izstrādāt un apstiprināt Ķekavas novada bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu konkursu nolikumu.

 

Pretendēt uz līdzfinansējuma saņemšanu bērnu un jauniešu vasaras nometnēm varēja Ķekavas novada pašvaldības institūcijas, izglītības iestādes, sabiedriskās organizācijas, juridiskās personas. 2021.gadā norisinājās 22 vasaras nometnes.

 

Administratīvā pārvalde
09.12.2021.

 

  Drukāt