Latvijas Sarkanais Krusts organizē bērnu dienas nometni

 

Rūpējoties par bērnu drošību un iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku vasaras brīvdienās, LSK Rīgas apriņķa komiteja organizē bērnu dienas nometni "Mēs gribam palīdzēt, mēs mācamies palīdzēt, mēs varam un protam palīdzēt!", kurā aicināti piedalīties bērni vecumā no 7 līdz 12 gadiem, kas notiks Plakanciemā, “Mežiniekos”, laikā no 2011. gada 04. jūlija līdz 11. jūlijam, no 9.00 līdz 17.00.
 
LSK Rīgas apriņķa komitejai ir ilgstoša pieredze bērnu nometņu organizēšanā, nometnē darbosies bērnus mīloši, pieredzējuši audzinātāji, būs pieredzējis mediķis un sertificēta Pirmās Palīdzības sniegšanas apmācības pasniedzēja.
 
Aicinām nometnes priekus un darbus baudīt arī Jūsu bērnu!
 
Nometnē bērni apgūs Pirmās Palīdzības sniegšanas iemaņas, iepazīs Latvijā atpazīstamāko biedrību – Latvijas Sarkano Krustu, tiksies ar Zemessargiem, dosies ekskursijā, darbosies radošajās darbnīcās, rotaļāsies, sportos. Piedalīsies sakopšanas talkā, apciemos vecus, vientuļus cilvēkus, iespējams dosies izbraukumā ar velosipēdiem un izbaudīs piepūšamo atrakciju priekus. Bērniem nodrošinātas pusdienas.
 
Nometni līdzfinansē Ķekavas novada Dome. Vecāku līdzfinansējums – 1 lats dienā (kopā 7 lati).
 
Sīkāka informācija pa tālruni 26564258. Pieteikties līdz š.g. 22. jūnijam.
 
  Drukāt