Ķekavas novada jauniešu simfoniskais orķestris 11. jūnijā piedalīsies labdarības koncertā Vērmanes dārzā

 

Sestdien, 11. jūnijā, Vērmanes dārza estrādē no plkst. 20:00 – 21:00 notiks „labdarības koncerts par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai”, uz kuru aicināti bērni no Latvijas bērnu namiem. Koncertā piedalīsies Ķekavas novada jauniešu simfoniskais orķestris, mākslas vingrošanas meistare Olga Aļeksejeva un deju studija „iDance”.
 
Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja klausīties Ķekavas novada Jauniešu simfonisko orķestri, kas ir viens no vadošajiem jauniešu simfoniskajiem orķestriem Latvijā. Koncerts tiks papildināts ar dažādu stilu deju pavadījumiem. Pasākums tiek organizēts ar pašvaldības aģentūras „Rīgas dārzi un parki” atbalstu.
 
Koncertā uzstāsies Starptautiskā Eiropas Jauniešu mūzikas festivāla Nērpeltē (Beļģija) 2011.gada 1. vietas ieguvēji - Ķekavas novada Jauniešu simfoniskais orķestris diriģenta Pētera Plūmes vadībā. Šis orķestris ir arī 2010.gada X Latvijas Skolu Jaunatnes Dziesmu un Deju svētku Simfonisko orķestru finālkonkursa uzvarētāji un 2009. gada zelta pakāpes diploma un žūrijas speciālbalvas konkursā „Young 2009 Prague” ieguvēji.
 
Simfonisko orķestri papildinās starptautiski atzīta mākslas vingrošanas meistere, Latvijas čempione, 1. Latvijas jaunatnes olimpiādes uzvarētāja Olga Aleksejeva. Pasākuma apmeklētājus ar deju sniegumiem priecēs deju studijas „iDance” treneri. Deju studija „iDance” ir vienīga deju studija Latvijā, kas skatītājiem spēj piedāvāt sporta deju un mākslas vingrošanas apvienojumu paraugdemonstrējumos.
 
Jebkurš interesents ir laipni aicināts, jo ieeja ir bez maksas.
 
 
 
 
 
Plašākai informācijai:
Mob.t.: 26332819
E-pasts: forigork@gmail.com
  Drukāt