Iekšlietu Ministrijas sporta spēlēs sacenšas policistu komandas

 

No 3. - 4. jūnijam Valsts Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma sporta kompleksā norisinājās Latvijas Republikas Iekšlietu Ministrijas sporta sezonas noslēguma sacensības.
 
Ķekavas novadu pārstāvēja apvienotā Pašvaldības policijas un Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirkņa izlases komanda, kura savā grupā izcīnīja pirmo vietu  - futbolā, volejbolā un virves vilkšanā. Strītbolā Ķekavas novada apvienotā policistu komanda ierindojās 6.vietā, bet komandas stafetē 7.vietā. Kopvērtējumā savā grupā Ķekavas novada apvienotā policistu komanda ieņēma godalgoto 2.vietu.
 
Pirmās dienas vakarā pasākuma organizētājus, dalībniekus un skatītājus priecēja atraktīva komandu parāde. Noslēgumā notika ikgadējais basketbola supermačs starp Iekšlietu ministriju un Saeimu, kur šoreiz uzvaras laurus plūca Saeimas komanda. Dienas noslēgumā pasākuma dalībniekus priecēja muzikālā grupa „Metrs."
 
Iekšlietu Ministrijas Sporta spēles Kandavā notika jau divdesmit pirmo reizi, dodot iespēju darbiniekiem gūt pozitīvas emocijas, pavadot laiku un sportojot visiem kopā.
 

 
Iekšlietu Ministrijas Sporta svētku sākums meklējams 1988.gadā, kad Kandavā tika organizēts pirmais sporta un atpūtas pasākums, kurā varēja piedalīties ikviens iekšlietu sistēmas darbinieks. Kandava izvēlēta par pasākuma norises vietu, jo tur ir gan sporta komplekss, stadions un šautuve, gan arī mežs, kur var celt telšu pilsētiņu.
 
Pirmo gadu laikā pasākumā piedalījās ap 200 līdz 300 darbinieku, kuru vaļasprieks bija tūrisms. Taču ar katru gadu to skaits pieauga un pēdējos gados Sporta svētkos Kandavā piedalījās jau vairāk nekā divi tūkstoši dalībnieku no dažādiem dienestiem un rajoniem, kā arī viesu komandas no ārvalstīm.
 
 
Māris Bomiņš
Ķekavas novada pašvaldības policijas priekšnieks
 
 
  Drukāt