Par Ķekavas novada pašvaldības kultūras aģentūras direktoru ievēlēja Artūru Ancānu

 

Ķekavas novada Domes deputāti 30. jūnija ārkārtas sēdē par Ķekavas novada pašvaldības kultūras aģentūras direktoru ievēlēja Artūru Ancānu.
 
Vērtēšanas komisija desmit cilvēku sastāvā kopumā izskatīja 29 kandidātu pieteikumus. 27. un 28. jūnijā komisija, uzaicinot uz pārrunām, izvērtēja sešus labākos kandidātus. Katrs komisijas loceklis vērtēja pretendentus pēc desmit ballu sistēmas, izvirzot apstiprināšanai Domes sēdē divus amatam atbilstošākos kandidātus Artūru Ancānu un Signi Sniedzi.
 
Kultūras aģentūras direktora ievēlēšana Domes sēdē notika divos lasījumos. Aizklātās balsošanas pirmajā lasījumā seši pašvaldības deputāti balsoja par Signi Sniedzi, bet deviņi – par A.Ancānu. Otrajā lasījumā balsojumā piedalījās trīspadsmit deputāti, no tiem vienpadsmit nobalsoja par Artūru Ancānu, divi savas balsis atdeva par – Signi Sniedzi.

 

ĶNKA tika izveidota 2009.gadā ar mērķi apvienot vienā pašvaldības iestādē visas pagasta kultūras institūcijas, lai nodrošinātu vienotu kultūras vērtību radīšanas, izplatīšanas un saglabāšanas sistēmu.
 
A.Ancāns būs aģentūras trešais direktors, pirms tam šos pienākumus pildīja Ivita Peipiņa un Egils Štāls.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

  Drukāt