Paziņojums par Ķekavas novada Ķekavas pagasta teritorijas plānojuma daļas grozījumu ieceres uzsākšanu

 

Ķekavas novada pašvaldība, izvērtējot Satiksmes ministrijas sniegto informāciju par turpmākās izpētes teritorijām, ir iecerējusi uzsākt Ķekavas novada Ķekavas pagasta teritorijas plānojuma grozījumus ar mērķi precizēt turpmākās izpētes teritorijas, kā arī, ņemot vērā kopējo valsts attīstības virzību, mainīt teritorijas plānoto (atļauto) izmantošanu saistītu ar uzņēmējdarbību un ražošanas attīstību, kas nozīmē mainīt teritorijas plānoto (atļauto) izmantošanu uz jauktas dzīvojamās un darījumu apbūves teritorijām (JDzD) ciemu teritorijās un uz jauktas ražošanas un darījumu teritorijām (JRD) ciemu teritorijās vai ārpus tām.
 
Lai teritorijas plānojuma grozījumus varētu veikt iespējami īsākā termiņā lūdzam ieinteresētās personas līdz 2011.gada 15.oktobrim iesniegt iesniegumus izvērtēšanai par vēlamo nekustamā īpašuma teritorijas plānoto (atļauto) izmantošanu. 
 
Neskaidrību gadījumā lūdzam vērsties Ķekavas novada pašvaldībā Gaismas ielā 19, k/9, Ķekavā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā, apmeklētāju pieņemšanas laikos - pirmdienās plkst. 9.00-13.00 un ceturtdienās plkst. 14.00-19.00 Telpiskās plānošanas daļā 35. kabinetā, tālr. 67847161.
  Drukāt