Ķekavas sociālās aprūpes centra iemītnieki atzinīgi novērtē lapenes izveidošanu

 

16. septembrī pie P/A „Ķekavas sociālās aprūpes centra” notika lapenes atklāšana, kura tapusi ar mērķi nodrošināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu un iespēju atpūsties svaigā gaisā Ķekavas sociālās aprūpes centra klientiem.

Ķekavas sociālās aprūpes centra iemītnieki atzinīgi novērtēja lapenes izveidošanu, jo būs iespēja paslēpties gan no lietus, gan saules stariem un par šo iespēju pateicās Sociālās aprūpes centram, Ķekavas novada pašvaldībai un Sociālo lietu komitejas priekšsēdētājam Igorim Malinauskam.
 
Projekts realizēts pateicoties Ķekavas novada pašvaldības organizētam projektu konkursam, kurā piedalījās „Ķekavas starptautiskā sadraudzības biedrība” un ieguva līdzfinansējumu projekta īstenošanai. Viens no konkursa mērķiem bija: veicināt iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā, sekmējot viņu dzīves kvalitātes uzlabošanu.
 
Projekta kopējā summa ir Ls 1320, no tās Ķekavas novada pašvaldības piešķirtais finansējums ir 95% un 5% ir „Ķekavas starptautiskās sadraudzības biedrības” līdzfinansējums.
 
 
Foto: Līva Benete
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
  Drukāt