Ķekavas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāde ,,Bitīte” aicina darbā lietvedi uz pilnu slodzi (40 stundas nedēļā)

 

Galvenie darba pienākumi ir profesionāli organizēt un nodrošināt lietvedību iestādē (ienākošās un izejošās korespondences reģistrēšana, kontrole; arhīva kārtošana; līgumu un citu dokumentu noformēšana; darbs ar elektronisku dokumentu vadības sistēmu un c.).

Sagaidām kandidāti/-u - ar spējām organizēt un plānot ikdienas darbu, un ar pašiniciatīvu lietvedības procesa vadībā. Nepieciešama vidējā vai augstākā izglītība, vēlama juridiskā vai cita atbilstoša lietvedes prasībām izglītība; teicamas prasmes strādāt ar datoru, latviešu un labas krievu valodas prasmes. Priecāsimies, ja kandidātei/-am būs augsta noturība pret stresu, talants pozitīvi komunicēt un spēja sasniegt vēlamo rezultātu, augsta atbildības sajūta, precizitāte un pienākuma apziņa.

Iestāde piedāvā interesantu darbu, kā arī atbilstošu un pievilcīgu atalgojumu, un sociālās garantijas. Kandidātei/-am būs iespēja pilnveidot savas profesionālās iemaņas.

Darba laiks: piecas darba dienas no pl.8.30-17.00.

CV un pieteikuma vēstuli līdz 2011.gada 28.septembrim lūdzam sūtīt uz e-pastu: bitite@kekava.lv

Tālr.: 67935881; 29469781
  Drukāt