Ķekavas novada pašvaldības darbinieki piedalās Asins Donoru dienā

27.septembrī no plkst. 10.00 - 14.00 SEB bankas Finanšu centrā Valdlaučos notika SEB bankas kopā ar Valsts Asinsdonoru centru (VADC) un Ķekavas novada pašvaldību organizētā Asins donoru diena. Šogad asinis ziedoja vairāk kā 90 SEB bankas darbinieki, kuriem pirmo gadu piepulcējās Ķekavas novada pašvaldības darbinieki un Valdlauču iedzīvotāji. Arī šodien no VADC saņemtos latus par nodotajām asinīm SEB bankas darbinieki ziedoja Latvijas SOS bērnu ciematiem līdzekļus, papildinot līdz šim asins donoru dienās saziedoto summu līdz vairāk kā tūkstošs latiem.

 

SEB banka valdes priekšsēdētājs Ainārs Ozols: „Jau divpadsmito reizi pēc kārtas kopš 2006.gada SEB banka paliek uzticīga asins donoru dienas tradīcijai. Šodien asinis ziedoja vairāk kā 90 bankas darbinieki. Tikai 10 minūtes donora krēslā spēj būt zelta vērta palīdzība gan bērniem, gan smagi sirgstošiem sirds slimniekiem, gan māmiņām radības brīdī. Turklāt arī šogad katrs SEB bankas darbinieks no VADC saņemtos trīs latus par nodotajām asinīm ziedos Latvijas SOS bērnu ciematiem, papildinot līdz šim asins donoru dienās saziedoto summu līdz vairāk kā tūkstošs latiem.”
 
Ķekavas novada Domes priešsēdētājs Roberts Jurķis: „Valdlaučos strādā vairāk kā tūkstotis darbinieku Ķekavas novada un Rīgas uzņēmumos un dzīvo vairāk kā 3 tūkstošu iedzīvotāju. Priecājos, ka SEB darbinieku piemēram sekoja brīvprātīgie Valdlauču iedzīvotāji un pašvaldības darbinieki”.
 
Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas direktore Ilze Paleja: „Esam ļoti pateicīgi SEB bankas darbiniekiem par sirsnīgo atbalstu jau četru gadu garumā, ko jūtam ik dienu. Daudzi SEB darbinieki ir kļuvuši par SOS bērnu ciematu ģimeņu regulāriem atbalstītājiem – regulāri ziedo naudu, iesaistās SOS bērnu ciematu ģimeņu aktivitātēs, piedalās talkās kopā ar bērniem, ziedo mantas ciematu bērniem un jauniešiem, kā arī jau tradicionāli, ziedo SOS bērnu ciematu asociācijai naudu, ko saņem atlīdzībā par Donoru dienu ietvaros nodotajām asinīm. Šādā veidā – vienu labu iniciatīvu – asins ziedošanu, papildina otra – atbalsts bērniem, kurus pametuši vecāki un kuri savas jaunās ģimenes raduši SOS ciematu ģimenēs.”
 
 
Papildu informācijai:
Kristīne Martinsone, SEB bankas Ārējās komunikācijas projektu vadītāja
67779719, 26102288, kristine.martinsone@seb.lv
 

 

 

  Drukāt