Bāriņtiesa svin 15. jubileju

 

 

Ķekavas novada bāriņtiesa 7. oktobrī svinēja 15 gadus, jubilejas reizē pasakot paldies gan bijušajiem darbiniekiem, kuri strādājuši bāriņtiesās Ķekavā, Baložos un Daugmalē, gan esošajiem kolēģiem.

 
 
 „Mēs vēlējāmies pateikt lielu paldies mūsu kolēģiem, kas šo darbu veica jau no 1996. gada, kad Latvijā tika izveidotas pagasttiesas un bāriņtiesas.
Paldies teicām arī tiem, kas šo darbu veic šobrīd. Mēs - gan esošie, gan bijušie kolēģi - sanākam kopā ik pēc pieciem gadiem, lai atzīmētu šo bāriņtiesu darbības gadadienu. Tā bāriņtiesai ir izveidojusies kā laba tradīcija”, stāsta Ķekavas novada bāriņtiesas priekšsēdētāja Sarma Trumpekoja.
 
 
 
Jubilejas pasākumā Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis un priekšsēdētaja vietnieks Juris Krūmiņš pasniedza piemiņas balvas ilggadējiem bāriņtiesas darbiniekiem: Ārijai Briģei, Erinai Ivanovai, Imantam Muižniekam, Anitai Mēnesei, Mārītei Matīsai, Terēzijai Solai, Inesei Bērziņai, Līgai Svarinskai, Lienei Vītolai, Ināram Bāgantam un Sarmai Trumpekojai.
 
 
 
Svētku dalībniekiem radošu pārsteigumu sagādāja improvizācijas teātris Aija. Pēc S.Trumpekojas teiktā, „jubilejas viesi pauda sajūsmu par svētkiem un uzsvēra šādu pasākumu nepieciešamību, kas dod pozitīvi emocionālu lādiņu turpmākajam darbam”.
 
 
 
Latvijas bāriņtiesu darbinieku asociācija par godu bāriņtiesu 15. gadu dzimšanas dienai organizē arī plašu pasākumu visiem Latvijas bāriņtiesu darbiniekiem.
 
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
Vineta Bērziņa
 
 
 
 
  Drukāt