Noslēdzies Daugmales atklātais hokeja turnīrs

 

 

Turnīrs norisinājās Daugmales pagastā uz dīķa ledus 24. janvārī. Turnīrā piedalījās sešas komandas no visa Ķekavas novada, bet dažas komandas nebija ieradušās, jo, viņuprāt, bija pārāk auksts šādai fiziskajai aktivitātei kā hokejs.

 

Komandas tika sadalītas divās apakšgrupās pa trīs komandām, kur katrā grupā aizvadīja savstarpējās spēles. Turnīru atklāja Katlakalna un Baložu komandas, kur ar rezultātu 8:3 pārāki bija katlakalnieši.

 

Otrā spēle norisinājās starp divām Daugmales komandām, starp „Peļu junkuriem” un „Raušiem”, kur spēle bija ļoti spraiga un dramatiska un beidzās tikai ar rezultātu 2:1 „Peļu junkuru” labā. Pēc grupu turnīra sacensības sasniedz kulmināciju, jo sekoja pirmā pusfinālā spēle „HVZ” tikās ar jau pieminēto „Katlakalna tīģeriem”, kur ļoti dramatiskā un skaistā spēlē ar rezultātu 4:5 bija pārāki katlakalnieši, otrajā pusfināla spēlē tikās jau pieminētās komandas „Meža ielas Baloži” un „Pēļu junkuri”, kur ar rezultātu 0:2 bija pārāki Daugmales komanda.

 

Tātad cīņā par trešo vietu cīnījās Baložu komanda un Ķekaviešu „HVZ”, kuru spēle bija ļoti saspringta un izšķīrās tikai pēdējās sekundēs, un beidzās ar mazu ķekaviešu pārsvaru 2:3. Finālā „Katlakalna tīģeri” bija neapturami un spēles gaitu kontrolēja jau no pirmās minūtes, kur kā ceļa rulli pārgāja pāri otrai komandai, kā rezultātā spēle beidzās ar 4:0. tātad vietu sadalījums šāds:

 

1. vieta „Katlakalna tīģeri”  - Jānis Pabrūklis, Varis Pabrūklis, Valts Variks, Andis Damlics, Edgars Priede un Henrijs Uzraugs.

2. vieta „Peļu junkuri” -  Kristaps Lubovs, Mareks Muižnieks, Viesturs Morozs, Jānis Lubovs, Kaspars Krastiņš un Edgars Mickevičs.

3. vieta „HVZ”  - Ulvis Kubliņš, Uldis Kubliņš, Kristaps Kubliņš, Raitis Kromanis un Reinis Šulcs.

4. vieta -  „Meža ielas Baloži” Juris Žilko, Māris Ozoliņš, Mārtiņš Krauze, Edgars Immermanis, Andris Žilko un Edgars Vasiļevskis.

5. vieta „Pirmā reize” - Uģis Volosovskis, Gints Cīrulis, Raivis Ruskulis, Elvijs Ruskulis, Gints Gasuns un Valdis Ikaunieks.

6. vieta „Rauši” - Jānis Razgals, Rihards Ratkovskis, Edijs Dementjevs, Pēteris Putraims un Mārtiņš Benfelds.

 

 

 Pasākuma organizators izsaka pateicību  Pašvaldības policijai, kas nodrošināja kārtību pasākuma vietā, Uģim Volosovskim par ideju un pasākuma organizēšanu un koordinēšanu, Jānim Rasgalim un Tomam Voldekam par Laukuma sagatavošanu, Veltai Cīrulei par foto un Laumai Žilko par iedoto inventāru karstā ūdens uzturēšanai, kā arī Daugmales pamatskolas administrācijai par atsaucību un pretimnākšanu.

 

Edijs Biļķins,

Sporta darba organizators

 

 

  Drukāt