Novada peldētāju komanda piedalās sporta spēlēs

  

        22. oktobrī Inčukalna sporta kompleksā notika Pierīgas novadu sporta spēles peldēšanā, kurās piedalījās aktīvākie Ķekavas novada peldētāji.
 
        Lai sasniegtu labāku komandas vērtējumu, Ķekavas novada peldētāju komanda aicina savā pulkā pievienoties jaunus peldētgribētājus dalībai nākamajās sacensībās! 
 
        Sacensībās piedalījās komandas no septiņiem Pierīgas novadiem - Ķekavas, Mārupes, Stopiņu, Babītes, Ropažu, Sējas un Krimuldas. Katrs novads savā komandā drīkstēja iekļaut līdz pat 12 dalībniekiem - gan vīriešus, gan sievietes, vecumā no 16 līdz pat 100gadiem.
 
        Brīvā stila 50 metru peldējumi notika piecās vecuma grupās, rezultātus vērtējot katrai grupai atsevišķi. Komandas savās rindās bija pulcējušas gan profesionāļus, gan amatierus, gan arī tos, kas sevi mēdz dēvēt par ''svētdienas peldētājiem''. Visus dalībniekus vienoja ne tikai sacensību gars, bet arī KOPĪGS MĒRĶIS - pārstāvēt savu novadu, gūt uzvaru, pierādīt sevi individuālajā disciplīnā un komandas kopvērtējumā. Daudziem pat izdevās sasniegt jaunus personīgos rekordus.

        Mūsu novada komandu šoreiz pārstāvēja kopumā 5 dalībnieki no Baložiem un Valdlaučiem, gūstot labus panākumus individuālajā vērtējumā. S-4 vecuma grupā Monika Brālis ieguva 2.vietu ar rezultātu 0:59,64sek (18punkti), S-1 vecuma grupā Ramona Polmane ieguva 3.vietu ar rezultātu 0:46,91 sek (16punkti), savukārt vīriešu konkurencē V-1 grupā peldētājs Iļja Koļesņikovs uzrādīja rezultātu 0:26,47 sek (15punkti) paliekot 4.vietā, bet Kaspars Polmanis ar rezultātu 0:37,78 sek nopelnīja 8 punktus un ierindojās 11.vietā, bet V-2 grupā Arnolds Kadiķis ar rezultātu 0:30,79 sek (15punkti) ierindojās 4.vietā. Lai gan mūsējie vīri šoreiz palika bez godalgām, toties abas komandas dāmas, nopelnīja iespēju kāpt uz goda pjedestāla! 
 
1.VIETA BABĪTES NOVADS        116punkti
2.VIETA ROPAŽU NOVADS        103punkti
3.VIETA KRIMULDAS NOVADS 101punkts
4.VIETA MĀRUPES NOVADS     97punkti
5.VIETA SĒJAS NOVADS            89punkti
6.VIETA STOPIŅU NOVADS       84punkti
7.VIETA ĶEKAVAS NOVADS       72punkti

        Kā redzams no rezultātiem, tad lielākos kopvērtējuma punktus ieguva ne tikai spēcīgākās pagastu komandas, bet arī tās, kuru dalībnieku skaits komandā bija tuvu noteiktajam - 12. Tātad pat peldot ar viduvējiem rezultātiem, bet pilnā sastāvā ir liela iespēja savākt pietiekamu punktu skaitu izvirzot savu komandu līderos.
 
        Līdz ar Ķekavas novada izveidošanos, apvienojušies arī labākie peldētāji un komanda ir gatava jauniem izaicinājumiem, kā arī aicina savā pulkā pievienoties jaunus peldētgribētājus dalībai nākamajās sacensībās! Lūdzu pieteikties pie Arnolda Kadiķa sūtot e-pastu uz arnolds.kadikis@inbox.lv.
 
 
 
Arnolds Kadiķis

 

 

 

  Drukāt