Ķekavas novada pašvaldības policiju vadīs Māris Bomiņš

 

Saņemot iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces piekrišanu, Ķekavas novada Domes sēdē par Ķekavas novada pašvaldības policijas priekšnieku tika iecelts Māris Bomiņš, kuru atklātā konkursa komisija no 24 pretendentiem atzina par atbilstošāko kandidātu šim amatam.

 

Pašvaldības policijas priekšnieka galvenie pienākumi ir organizēt un nodrošināt policijas darbu atbilstoši likumdošanā noteiktajiem policijas darbības virzieniem un pienākumiem; plānot, organizēt un kontrolēt likumpārkāpumu profilakses un sabiedriskās kārtības nodrošināšanas pasākumu izpildi, kā arī sagatavot un īstenot priekšlikumus policijas darba uzlabošanai.

 

Jaunais pašvaldības policijas priekšnieks iepriekš, kopš 2006.gada, strādāja Galvenajā Kriminālpolicijas pārvaldē Starptautiskās sadarbības biroja Sirene Latvijas nacionālā nodaļā par vecāko inspektoru un grupas priekšnieku personas meklēšanas jautājumos.

 

Pirms tam septiņus gadus darbojies Rīgas rajona policijas pārvaldē Baložu pilsētas iecirknī, no kuriem pēdējos četrus gadus strādājis par vecāko inspektoru.

 

M. Bomiņš ieguvis Latvijas Policijas akadēmijā maģistra grādu tiesību zinātnēs, kā arī jurista diplomu, kas atbilst piektajam profesionālās kvalifikācijas līmenim. Savukārt vidējo izglītību ieguvis Rīgas Franču licejā. Papildinot savas profesionālās zināšanas, apmeklējis dažādus mācību kursus gan Latvijā, gan ārvalstīs. Pārvalda latviešu, krievu, angļu un franču valodas.

 

Savukārt par Ķekavas novada pašvaldības policijas priekšnieka vietnieku Domes deputāti iecēla līdzšinējo priekšnieka pienākumu izpildītāju Aināru Eihmani.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

 

 

  Māris Bomiņš - Ķekavas novada pašvaldības policijas priekšnieks

 

  Ainārs Eihmanis - Ķekavas novada pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks

  Drukāt